Ireland Baldwin:

- Kom over nakenbildene, pappa!

Naken-krangelen mellom far og datter fortsetter.

NAKEN-KRANGEL: Tidligere i sommer kranglet Alec Baldwin og datteren Ireland høylytt om sistnevntes nakenbilder. Nå røper 23-åringen at faren fortsatt ikke har kommet over nakenbildene. Foto: NTB Scanpix
NAKEN-KRANGEL: Tidligere i sommer kranglet Alec Baldwin og datteren Ireland høylytt om sistnevntes nakenbilder. Nå røper 23-åringen at faren fortsatt ikke har kommet over nakenbildene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av juli sjokkerte den amerikanske modellen Ireland Baldwin (23) stort da hun delte et mer eller mindre nakent bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram. 23-åringen har tidligere slitt med spiseforstyrrelser - og det mye omtalte bildet var ment som et bidrag til å hjelpe folk med å elske kroppen slik som den er.

- Elsk kroppen din. Respekter kroppen din, var blant det kjendisdatteren skrev i innlegget på Instagram.

Litt senere delte hun også et bilde av seg selv med rumpa bar på en takterrasse i New York - som også ble et hett tema i kjendispressen.

De mye omdiskuterte bildene falt ikke i god jord hos alle - og 23-åringen fikk krass kritikk fra ulike hold - deriblant fra sin egen far, Alec Baldwin (61) som også hadde latt seg sjokkere av modelldatterens vågale bilder i sosiale medier.

- Jeg beklager. Hva? skrev faren under datterens rumpebilde.

Nå kan 23-åringen avsløre at faren fortsatt ikke har kommet over de svært avslørende bildene av modelldatteren.

- Bli ferdig med det, er datteren strenge beskjed til kjendisfaren i et nytt intervju med US Magazine.

FAR OG DATTER: Ireland og faren Alec er uenige om bildene hun deler av seg selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Ireland og faren Alec er uenige om bildene hun deler av seg selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kom over det, gamle gubbe

Ireland er datteren til de svært berømte filmstjernene Kim Basinger (65) og Alec Baldwin - og bildet gikk, som nevnt, ikke upåaktet hen hos sistnevnte. I intervjuet med Page Six forteller Baldwin at faren ikke tuller når han kommenterer slike ting på datterens bilder.

Også stjernens mor, samt onkel, Billy Baldwin, har flere ganger reagert på 23-åringens noe løsslupne oppførsel i sosiale medier.

- Jeg liker å være naken. All «slut shamingen» og alle kommentarene jeg får etter å ha publisert et bilde, ser jeg ikke lenger på. Helt ærlig så kaster folk bort tiden sin. Jeg kommer til å fortsette være naken, det er moro og alle burde være det, sier modellen i intervjuet.

FÅR KRITIKK: Ireland Baldwin gjør det stort som modell og skuespiller. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Ireland Baldwin gjør det stort som modell og skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre avslører Baldwin at det ikke er nakenbildene faren synes er aller verst.

- Jeg får mest kjeft for bildene jeg deler av meg selv som spiser nattmat etter fylla klokka to om natta. Jeg la også ut et bilde hvor jeg drakk lønnesirup, og da sa han: «Det må du fjerne! Ingen kommer til å ta deg seriøst». Da svarte jeg bare: kom over det, din gamle gubbe.

Fikk krass kritikk

Da kjendisdatteren delte det første nakenbildet i midten av juli, var det mange som rettet harde skyts mot 23-åringen og mente at det var unødvendig av henne å vise at hun er så fornøyd med sin egen kropp.

- Du kan fortsatt elske kroppen din uten å dele et nakenbilde med omverdenen. Det er oppmerksomhetssøkende. Jeg beklager at du er så usikker på deg selv at du er nødt til å dele dette bildet for å få komplimenter, skrev en av følgerne.

Vis mer

Til tross for kritikken som haglet inn i kommentarfeltet, var det også flere som satt stor pris på det kjendisdatteren forsøkte å formidle med bildet.

- Som en alenemor til en 16 år gammel jente applauderer jeg budskapet ditt. Sannheten er at ungdommen vår hører på influenserne i sosiale medier, og dette er akkurat det de trenger å høre, kommenterte en annen.

Dette er riktignok ikke første gang 23-åringen deler et lettkledde bilder og får kritikk for det etterpå.

I august 2018 la nemlig Ireland ut et bilde der hun kun var iført en bikini og et par cowboystøvler, til farens store misnøye.

- Nei. Bare … nei, skrev han da.

Under et annet bilde, der kjendisdatteren nyter sola på bassengkanten i ført bikini, kommenterte onkelen Billy:

- Dette bør komme med en advarsel for onkler!!

Vis mer

Enormt kropspress

Til tross for 23-åringens mange lettkledde bilder, har hun tidligere uttalt at hun føler på et enormt kroppspress, noe som har gått hardt utover helsen hennes, ifølge People.

«Jeg slet med spiseforstyrrelser som ung, og det tok meg veldig lang tid å finne aksept og kjærlighet for meg selv. Tro meg, all smerten og ødeleggelser jeg påførte meg, var ikke verdt det», skrev hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon i august i fjor.

I dag er 23-åringen frisk og har et stort ønske om å spre budskapet om at man kan være fornøyd med kroppen sin til følgerne sine.

LES OGSÅ: - Han følte seg fanget i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer