«Farmen kjendis»-Vebjørn

- Kom oss gjennom krisen i ekteskapet

Vebjørn Selbekk var i tenårene da han giftet seg med kona Catarina.

EKTESKAPSKRISE: Vebjørn Selbekk og kona Catarina hadde en ekteskapskrise etter karikaturstriden i 2006. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen-redaktør Vebjørn Kroll Selbekk (52) fra Moss har en mistanke om at han ble invitert med i årets utgave av «Farmen kjendis» fordi produksjonen så et potensial for TV-vennlige konflikter.

Blandingen av en homofil, en muslim, en som politisk hører hjemme på venstresiden virket perfekt for et TV-sendt drama når det i tillegg blir kastet inn en med stempelet «kristen mørkemann».

- Men som seerne etter hvert vil oppdage, ble kanskje ikke resultatet helt som forventet, sier Vebjørn lattermildt.

Et knepent tap

Selbekk forteller at han var «Farmen»-aktuell også i 2018. Den gang var det predikant og forretningsmann Runar Søgaard (54) som fikk sjansen.

– Det var greit å bli slått av en som har vært gift med Carola. Vi kjenner jo hverandre etter at vi gikk sammen på Bibelskolen til «Livets Ord».

Vebjørn og kona Catarina Selbekk (53) var for øvrig til stede da Carola Häggkvist (55) og Runar giftet seg i 1990.

– Vi var ikke akkurat alene. Det var over 4000 i vielsen.

Et klokt valg

Vebjørn og Catarina var henholdsvis 19 og 20 år da de giftet seg i Misjonskirken i Stjørdal den 25. juni 1988. Han kom fra et kristent hjem, mens Catarina fant troen i konfirmasjonstiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer