Kom «naken» på rød løper

Denne uken vant Rihanna gjev motepris pris - og viste alle at hun hadde fortjent den.

Publisert

SEOGHØR.NO: Mandag var det duket for den årlige «Council of Fashion Designers of America Awards». Dette er en gjev prisutdeling som trekker store designer og kjendiser. Rihanna var en selvskreven gjest, og kom i en designerkjole fra Adam Selman.

Antrekket var noe utenom det vanlige.

Hele Rihannas kropp var synlig gjennom kjolen, og både bryster og rumpe ble vist nøye frem på den røde løperen. «Diamonds»-sangeren skinte i den gjennomsiktige kjolen som fremhevet hennes slanke figur.

Under den fotside kjolen hadde hun en minimal hudfarget tanga. Tatoveringene til sangeren var heller ikke vanskelig å få øye på, og spesielt de kjente «vingene» under brystet kom godt frem.

STILIKON: Ingen tvil om at Rihanna kan å kle seg. Foto: insight media/All Over Press
STILIKON: Ingen tvil om at Rihanna kan å kle seg. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Designer Adam Selman hadde brukt 216 000 Swarovski-krystaller på kjolen. Tilbehøret holdt hun enkelt med en glitrende turban, som fremhevet hennes vakre ansikt. Sminken var som Rihanna liker den - sotede øyne og «naturlig» hud.

- Hun tar sjanser og går sine egne veier. Hun er ikke redd for å være seg selv, sa designer Zac Posen til DailyMail.

Zac forteller at han husker hvordan Rihanna var før hun ble kjent.

- Rihanna hadde alt som skulle til for å bli en superstjerne. Ambisjoner, styrke og sårbarhet.

Hun er også flink til å stadig fornye seg selv, ved å sjokkere, legger designeren til. Og sjokkere kan man trygt si at Rihanna gjorde mandag kveld, noe som garantert er nøye planlagt.

VISTE RUMPA: Med kun en liten hudfarget truse under kjolen, overlot ikke Rihanna mye til fantasien.  Foto: insight media/All Over Press
VISTE RUMPA: Med kun en liten hudfarget truse under kjolen, overlot ikke Rihanna mye til fantasien. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Dette beviste hun også på prisutdelingen, hvor hun vant en gjev pris. Rihanna ble tilteldt tittelen «Fashion Icon Award», noe som gjør henne til en del av en eksklusiv liten gruppe.

Tidligere har Lady Gaga, Kate Moss, Nicole Kidman og Johnny Depp fått prisen. Under takketalen snakket Rihanna om sitt forhold til mote.

- Jeg vokste opp på en liten øy og hadde ikke tilgang til mote. Likevel har mote alltid vært en forsvarsmekanisme for meg. Jeg husker at jeg tenkte: «Hun er kanskje bedre enn meg, men jeg har kulere klær enn henne», sa Rihanna da hun mottok prisen.

Posen sa også til DailyMail at alle de store designerne vil kle opp Rihanna, av den grunn at hun virkelig setter pris på klærne.

LES OGSÅ: Droppet undertøy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer