Kom naken på den røde løperen

Og da hun sparket beinet opp i luften, gikk fotografene amok...

NAKEN?: Burleskdanserinnen Julie Atlas Muz overlot svært lite til fantasien i denne luftige kreasjonen på den røde løperen i Cannes.
NAKEN?: Burleskdanserinnen Julie Atlas Muz overlot svært lite til fantasien i denne luftige kreasjonen på den røde løperen i Cannes. Vis mer
SEHER.NO:  Den internasjonale filmfestivalen i Cannes er nå for alvor i gang, og som vanlig er alt som kan krype og gå av verdens film-elite tilstede for å feste og promotere filmer. 

Hvert år er det knyttet store forventinger til hvem som vil dukke opp på den røde løperen, og kanskje enda større forvetninger til hva de har på seg. 

For som seg hør og bør under verdens mest kjente filmfestival, dukker alltid kjendisene opp i de flotteste antrekkene motebransjen har å by på, og på denne tiden av året er det bestandig høy glamfaktor på den franske rivieraen.
 
Torsdag var det imidlertid hverken Eva Longoria Parker, Kate Beckinsale, Cate Blanchett eller Bollywood-stjernen Aishwarya Rai som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen.

Det var nemlig hovedrolleinnehaverne i stripperfilmen «On Tour» som skapte størst oppstandelse blant paparazzifotografene, skriver Daily Mail. 
 
Og det var kanskje ikke så rart, når man ser på hva slags antrekk de hadde på seg...

Dirty Martini, Mimi Le Meaux og de andre co-stjernene i filmen, som handler om en gruppe amerikanske burlesk-dansere, er i år blant stjernene som får måle seg opp mot Hollywoods tungvektere i konkurranse om Cannes topp-premie - Palme d'Or.

Og med falske øyevipper, brystvorte-dusker og særdeles høye sveiser, stjal stripperne all oppmerksomhet fra de store stjernene.
 
Den mest fotograferte i dansegruppen var imidlertid blonde Julie Atlas Muz. Skuespillerinnen var nemlig den desidert minst påkledde på løperen og hadde på seg et antrekk som overlot særdeles lite til fantastien.

Den gjennomsiktige hvite nettingkjolen Muz bar hadde røde stofflapper sydd strategisk til for å dekke hennes bare kroppsdeler.
 
Det var likevel langt fra nok til å dekke hele henne, og det var ikke vanskelig å se at skuespillerinnen hadde på seg svært lite, eller ingenting, under kjolen.

Kanskje ikke så rart fotografene gikk amok? Spesielt ikke når hun for sikkerhetskyld tok noen høye beinløft for virkelig å vise at hun selv manglet truse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:  - Hva har skjedd med skuespillerinnen?