Kom med unnskyldning til kona fra scenen

- Jeg savner deg, og jeg er lei for det, sa Robin Thicke.

PRØVER ALT: Robin Thicke gjør alt for å vinne kona, Paula Patton, tilbake. Søndag ba han om unnskyldning fra scenen under BET Awards. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
PRØVER ALT: Robin Thicke gjør alt for å vinne kona, Paula Patton, tilbake. Søndag ba han om unnskyldning fra scenen under BET Awards. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MANGE IVRIGE FANS: Thicke er vant til at kvinner hyler foran ham. Men selv er han bare opptatt av å vinne tilbake kona.
 Foto: action press/All Over Press
MANGE IVRIGE FANS: Thicke er vant til at kvinner hyler foran ham. Men selv er han bare opptatt av å vinne tilbake kona. Foto: action press/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at det ble slutt mellom «Blurred lines»-sangeren Robin Thicke (37) og kona Paula Patton (38) i februar, har Thicke kjempet en hard kamp om å vinne henne tilbake.

Stjernen ble utsatt for utroskapsrykter, og den frekke dansen med Miley Cyrus på MTV Video Awards i fjor hjalp heller ikke. Til slutt endte det med brudd.

Flere ganger har Thicke tryglet om å få kona tilbake. Det gjorde han også under BET Awards søndag kveld.

Fra scenen ba han om unnskyldning og sa at han savnet Paula.

- God kveld, mitt navn er Robin Thicke. Jeg ønsker å dedisere denne sangen til kona mi og si at jeg er lei meg og at jeg savner deg. Denne sangen heter «Forever Love», sa han ifølge Contactmusic.com.

På slutten av opptredenen dukket det opp et gammelt bilde av Robin og Paula, som har sønnen Julian (4) sammen. Over bildet stod det PAULA i versaler.


Robin har gått så langt at hans kommende album har fått tittelen «Paula». Nettstedet skriver at samtlige spor på albumet er inspirert av kona.

- Alle sangene handler selvsagt om henne og hva jeg føler for henne. Mange låtskrivere har gjort dette før. Men de forteller det ikke rett ut. Jeg tenkte at det ikke var noen vits å skjule hva det handler om. Alt er om henne, har Thicke uttalt.

Sangstjernen hadde på seg gifteringen da han stod på scenen søndag. Men Paula virker ikke å la seg påvirke av Robins forsøk på å få henne tilbake.

LES OGSÅ: Kona nekter å ta tilbake Robin Thicke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer