<strong>GJØR NARR:</strong> Miley Cyrus (26) harselerer med Shawn Mendes (20) sitt svært lettkledde undertøysbilde fra forrige uke. Foto: NTB Scanpix
GJØR NARR: Miley Cyrus (26) harselerer med Shawn Mendes (20) sitt svært lettkledde undertøysbilde fra forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miley Cyrus:

Kom med toppløs-stikk mot kompisen

Ellevill parodi av Shawn Mendes' undertøysbilde.

Publisert

Tidligere denne måneden fikk den amerikanske artisten Miley Cyrus (26) oppmerksomhet da hun stilte opp i et BH-løst antrekk under årets Grammy-utdeling.

26-åringen er nemlig ikke redd for å vise hud, og nå vekker hun oppsikt nok en gang - ved å stille toppløs på et bilde hun publiserte på Twitter. På bildet poserer Cyrus i en hvit Calvin Klein-bokser.

Bildet er et humoristisk stikk til den kanadiske artisten Shawn Mendes (20), som fikk internett til å koke da han i forrige uke la ut bilde av seg selv i bar overkropp og - nettopp - i en Calvin Klein-bokser.

Mendes fikk da de 40 millioner Instagram-følgerne sine til å måpe, da han publiserte det hete bildet som ble tatt i forbindelse med en undertøysreklame for det berømte klesmerket.

Nå har Cyrus altså lagt ut en ellevill parodi på Shawn Mendes' hete undertøysbilde, og bildet er blitt tatt godt i mot i kommentarfeltet.

Under bildet av seg selv og Mendes har Cyrus skrevet en humoristisk - men også kryptisk - tekst:

- Ikke la barna dine være igjen med Miley.

Det er imidlertid ikke enkelt å forstå hva Cyrus mener med den noe hemmelighetsfulle teksten, men det er ingen tvil om at de to stjernene tar seg svært godt ut på bildene.

La ut sexy bilde

Mendes har smeltet flere ungpikers hjerter med låter som «Stitches», «In My Blood» og «Mercy» og hans pene utseende minsker ikke akkurat på populariteten hans heller.

Mendes sitt sexy undertøysbilde skapte sterke reaksjoner da det ble publisert i forrige uke. Bildene gikk verden rundt og tilbakemeldingene lot ikke vente på seg. Gjentakende nedover i kommentarfeltet var emojier med hjerteøyne, og tydelig begeistring for 20-åringen.

- Oi shit, skrev én under bildene.

- Jeg får ikke puste, lød en annen kommentar.

Heller ikke kjendisene klarte å ligge unna tastaturet da de fikk se bildene av Mendes, blant dem var Jennifer Lopez (49) og kjæresten Alex «A Rod» Rodriguez (43).

- Du dreper det, skrev Lopez.

- Goals, skrev «A Rod» om det lettkledde bildet av Mendes.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

Giftet seg i all hemmelighet

Det er imidlertid ikke første gang Shawn Mendes og Miley Cyrus skaper overskrifter sammen i offentligheten - og de to skal ha et godt forhold.

De har stått på scenen sammen en rekke ganger, og den 10. februar fremførte de en duett sammen under den årlige Grammy-utdelingen, der amerikanske artister hylles for sine prestasjoner.

<strong>SANGDUO:</strong> Miley Cyrus og Shawn Mendes opptrådte sammen under årets Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
SANGDUO: Miley Cyrus og Shawn Mendes opptrådte sammen under årets Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at sangduoen har et godt øye til hverandre, er de travelt opptatt på hver sin kant. Mendes ble lenge koblet til den amerikanske modellen Hailey Bieber (22), som for ikke lenge siden giftet seg med ungpikeidolet Justin Bieber (24), men Mendes hevdet på sin side at de aldri var i et forhold.

Miley, på sin side, giftet seg i et ytterst hemmelig bryllup rundt juletider i fjor - med skuespillerkjekkasen Liam Hemsworth (29).

Cyrus kommenterte bryllupet for første gang i en hyllest av kjæresten på Instagram i januar i år. Kjærlighetsbrevet ble publisert i forbindelse med ektemannens 29-årsdag søndag 13. januar.

I det svært personlige og romantiske innlegget ramset Miley Cyrus opp sine yndlingsting ved ektemannen.

- Da vi møttes var du 19, i dag er du 29. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritting om min favorittfyr på denne veldig spesielle dagen, skrev Cyrus i det rørende innlegget, og fortsatte:

Jeg er stolt av personen du har blitt og jeg ser frem til alt det gode vi skal få til sammen i fremtiden. Du og meg, baby. (...) Takk for at du ga meg de lykkeligste dagene i livet mitt. Din kjære M.

LES OGSÅ: Miley Cyrus sjokkerer på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer