Kim Kardashian:

Kom med stikk til eksmannen

- Vet ikke hvilke råd jeg skal gi dere.

SPØKEFUGL: Kim Kardashian viser nok en gang at hun har en god dose selvironi. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB
SPØKEFUGL: Kim Kardashian viser nok en gang at hun har en god dose selvironi. Foto: Jackson Lee / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (43) skulle skilles, etter nesten syv år som mann og kone.

Mens de var sammen rakk de å få fire barn sammen - North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Etter skilsmissen er det mange som mener at realitystjernen har blomstret, og da hun tidligere i høst dukket opp som vert for «Saturday Night Live» var det en spøkefull Kardashian som lo og tullet om det meste.

Nå har hun imidlertid gjort det igjen, og denne gangen er det eksmannen Kris Humphries (36) som får gjennomgå.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Spøkte om eget bryllup

Det har vært en travel uke for 41-åringen. Torsdag gjestet hun Paris Hiltons (40) bryllup, og allerede dagen etter var det duket for bryllupsfest for Kardashians gode venn Simon Huck (38), som giftet seg med Phil Riportella.

Der var det ingen tvil om at realitystjernen hadde en god dose selvironi, ifølge ELLE.

- Det er helt ærlig veldig fint å være her for et homofilt bryllup. Jeg mener, jeg har ikke vært i et siden mitt andre bryllup, spøkte hun, til full latter fra gjestene.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Jeg var forvirret

I 2011 giftet hun seg med sin andre ektemann, basketspilleren Kris Humphries (36). De skilte seg på rekordtid - 72 dager etter at de giftet seg.

Hennes første ektemann, Damon Thomas (51), var hun gift med fra 2000 til 2004.

72 DAGER: Kim Kardashian og Kris Humpries var gift i 72 dager før de skilte seg. Foto: Alan Davidson / REX / NTB
72 DAGER: Kim Kardashian og Kris Humpries var gift i 72 dager før de skilte seg. Foto: Alan Davidson / REX / NTB Vis mer

- Jeg var litt forvirret, for jeg har ikke egentlig funnet ut av dette med ekteskap selv, så jeg visste ikke hva slags tips og råd jeg skulle gi dere i kveld, lo hun videre.

Simon Huck har vært en god venn av Kardashian-familien i flere år, og har blant annet vært å se i flere episoder av «Keeping Up With the Kardashians».

LES OGSÅ: - Fortsatt kona mi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer