«Skal vi danse»:

Kom med stikk til dommeren

Storfavoritten Cengiz Al uttaler seg om dommerne.

SJOKKDUELL: Cengiz Al havnet lørdag i en sjokkerende danseduell, men slapp med skrekken og er nå i semifinalen. Her fra en tidligere sending. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SJOKKDUELL: Cengiz Al havnet lørdag i en sjokkerende danseduell, men slapp med skrekken og er nå i semifinalen. Her fra en tidligere sending. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare to lørdager igjen til vinneren av «Skal vi danse: all stars» skal kåres og kjendisene trener for harde livet i håp om å komme seg hele veien til finalen.

Forrige lørdag var det kvartfinale og en ny deltaker måtte takke for seg. Seerne ble vitne til en sjokkduell mellom Cengiz Al (25) og Nate Kahungu (25), hvor sistnevnte endte opp med å ryke.

- Helt jævlig. Det er ikke gøy, uttalte Al til Se og Hør om å ha vært i duell.

Al har gjennom sesongen høstet en enorm mengde tiere og full pott, og har tilsynelatende vært en storfavoritt. Det kom derfor brått på mange at han måtte i duell.

Den lørdagen hadde det riktignok ikke blitt full pott på 25-åringen, Morten Hegseth ga en nier, mens Trine Dehli Cleve og Merete Mørk Lingjærde ga hver sin tier.

- En publikumsdommer

Al har i etterkant kommet med et aldri så lite stikk til nettopp Hegseth.

TV 2 omtalte saken først.

- Kanskje det ble for kjedelig for Morten, det kan jeg ikke gjøre noe med. Men jeg er veldig fornøyd med å få ti fra de som er ekte dansedommere, enn en publikumsdommer, uttalte 25-åringen til TV 2 etter lørdagens direktesending.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.