Judd Apatow og Tom Cruise:

Kom med stikk mot Cruise

Spøkte med skuespilleren på scenen.

I 30 ÅR: Tom Cruise har vært medlem av den kontroversielle religionen i 30 år. Foto: Vianney Le Caer/AP/NTB

I 30 ÅR: Tom Cruise har vært medlem av den kontroversielle religionen i 30 år. Foto: Vianney Le Caer/AP/NTB

Vis mer
Publisert

Gjennom sin årelange karriere har skuespiller Tom Cruise (60) måttet tåle mye pepper. Denne gangen får «Top Gun»-stjernen gjennomgå av regissør Judd Apatow (55).

Under åpningen av The Guild of America-awards sendte Apatow noen stikk til Cruise, blant annet om høyden hans. Cruise er 170 centimeter høy.

- Spesialeffektene i «Maverick» var så bra. Jeg kunne ikke se stabelen med telefonkataloger som Tom Cruise satt på for å nå spakene i flyet, spøkte Judd fra scenen, ifølge Independent.

Cruise var ikke til stede under utdelingen, og har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Apatow spøkte også med skuespillerens tilknytning til scientologikirken.

- Hver gang han gjør noen av de nye stuntene, føles det ut som en reklame for scientologi. Er det i dianetikk? (bok om scientologi journ.anm.). For det er ingenting om å hoppe fra en klippe i toraen (hellig bok i jødedommen, journ.anm.).

Skuespilleren har vært medlem av scientologikirken i 30 år, og har en rekke ganger forsvart den kontroversielle religionen og beskrevet den som «vakker».

Ikke blitt sett siden 2007

Cruise har flere ganger blitt kritisert for å være medlem av religionen. I januar var det et tema på scenen under Golden Globes, da komiker Jerrod Carmichael (35) kom med sleivspark mot «Maverick»-skuespilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer