Vinnerne av Gullruten 2022:

Kom med stikk fra scenen

Niklas Baarli fikk salen til å le med møbelvits.

FEIRING: Niklas Baarli leder årets Gullruten-utdeling. Foto: Espen Solli/TV 2
FEIRING: Niklas Baarli leder årets Gullruten-utdeling. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres fortløpende!

GRIEGHALLEN/BERGEN (Se og Hør): Lørdag kveld er det duket for Gullruten, og den etterlengtede prisutdelingen er tilbake i Grieghallen i Bergen etter noen lange coronapregede år.

I kveld skal det altså feires stort uten noen strenge smitteverntiltak, men det er ikke den eneste endringen som har blitt gjort siden fjorårets prisutdeling gikk av stabelen.

I motsetning til i fjor skal ikke showet ledes av komiker Sigrid Bonde Tusvik (42) og VGTV-profil Morten Hegseth (36). I år er det nemlig TV-profil Niklas Baarli (33) som skal dele ut den hedersfulle prisen til de som har utmerket seg i norsk TV-bransje.

Fikk første pris

Kvelden startet med et brak. Under årets Gullruten-utdeling var nemlig influenser Sophie Elise Isachsen en del av åpningsnummeret. Hun fortalte til Se og Hør før sendestart at hun gruet seg.

Første pris ut var Årets konkurransedreven reality: «Kompani Lauritzen».

Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen var selv til stede for å ta imot prisen, sammen med Emilie Enger Mehl og Mayoo Indiran - som deltok i årets sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer