Chris Rock og Amber Heard:

Kom med stikk: - Driter i sengen!

Kom med stikk til Amber Heard fra scenen.

KOM MED STIKK: Amber Heard får gjennomgå av Chris Rock. Foto: Jim Lo Scalzo/REUTERS/NTB
KOM MED STIKK: Amber Heard får gjennomgå av Chris Rock. Foto: Jim Lo Scalzo/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både komiker Chris Rock (57) og Amber Heard (36) er to navn som har blitt atskillig mer omtalt de siste månedene.

Førstnevnte da han ble slått ned av Will Smith (53) under Oscar-utdelingen i mars, og sistnevnte som for tiden er i rettssak mot eksen Johnny Depp (58).

Depp saksøker for tiden ekskona for ærekrenkelse, og i rettssaken har det kommet frem flere rystende detaljer. Én av de mest framtredende episodene som har blitt omtalt i retten var da Heard la igjen en menneskeavføring på hans side i sengen.

Dette har ikke gått ubemerket hen, og komikeren skal nå ha sett sin mulighet til å tulle med akkurat det i et av sine standupshow nylig. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant Independent.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Ifølge nettstedet skal han blant annet ha sagt at man «skal tro alle kvinner - bortsett fra Amber Heard». Heard er nemlig saksøkt for å ha antydet at Depp misbrukte henne da de var sammen.

- Hva i helvete driver hun med? Hun driter i sengen hans! Hun har det bra, men hun er ikke bra, skal Rock ha sagt fra scenen, før han tok opp bæsje-episoden.

- Hun bæsjer i sengen hans. Når du bæsjer i noens seng da er du bare skyldig i alt, vitset han.

Avslutningsvis poengterte komikeren at Heard og Depp fortsatt var sammen etter hendelsen.

TÅRER: Amber Heard tok til tårene da hun ble bedt om å beskrive starten av forholdet med eksmannen Johnny Depp. Vis mer

Begge parter har forklart sin sak fra vitneboksen, og sterke anklager har kommet begge veier. Heard har blant annet forklart at eksmannen forgrep seg på henne ved å penetrere henne med ei spritflaske.

Depp har også fortalt om en hendelse hvor en spritflaske var involvert. Heard skal ha kastet flere flasker mot ham, slik at fingertuppen hans ble kuttet av.

LES OGSÅ: - Kravet avvist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer