Steve og Bindi Irwin:

Kom med rørende hilsen til sin døde pappa

- Jeg kan aldri beskrive følelsene som raste gjennom kroppen min, forteller «Krokodillejegerens» datter.

KROKODILLEJEGEREN: Den bortimot fryktløse krokodillejegeren Steve Irwin ble utsatt for en tragisk ulykke i 2006. Barna og enken hans vil føre arven jans videre. Foto: NTB Scanpix
KROKODILLEJEGEREN: Den bortimot fryktløse krokodillejegeren Steve Irwin ble utsatt for en tragisk ulykke i 2006. Barna og enken hans vil føre arven jans videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mange vil huske Steve Irwin aller best som «Krokodillejegeren» - den fryktløse og entusiastiske dyreelskeren fra Australia. TV-profilen ble i 2006 utsatt for en tragisk ulykke, som endte med at han ble drept av en piggrokke i hjemlandet sitt.

Det skjebnesvangre uhellet inntraff i forbindelse med innspillingen av en ny tv-serie. Irwin skal ha blitt stukket i brystet av den farlige og svært giftige fisken, og da helsepersonell ankom for å forsøke å redde ham, var det allerede for sent.

Den populære tv-profilen etterlot seg kona Terri Irwin (53) og de to barna, Robert Clarence (14) og Bindi (19).

FAMILIE PÅ TRE: Sønnen Robert Irwin, Steves enke Terri Irwin og datteren Bindi Irwin interesserer seg stort for dyrelivet. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ TRE: Sønnen Robert Irwin, Steves enke Terri Irwin og datteren Bindi Irwin interesserer seg stort for dyrelivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ga et siste intervju

Før han døde, ble Steve intervjuet på TV. I dag forteller datteren Bindi at hun aldri tidligere har orket å se innslaget. I intervjuet ser man en tydelig rørt Steve som forteller om planene han hadde om å trekke seg tilbake fra kampen om å bevare dyrelivet.

- Når mine barn kan overta ballen som jeg kaller dyreliv og løpe videre med den, er jeg fornøyd. Den dagen de er klare for å påta seg ansvaret, vil jeg gjerne tre til side, sier Steve i TV-intervjuet.

​Saken fortsetter nedenfor.

Videre forteller Steve i intervjuet at det vil gjøre ham veldig stolt den dagen barna viderefører det viktige arbeidet han har startet på.

- Ubeskrivelige følelser

Intervjuet fra farens siste dager fikk datteren til å dele en svært rørende hilsen med sine mange følgere på Instagram.

Bindi - som har fått navnet sitt etter farens mellomnavn - var kun åtte år gammel da hun mistet sin kjære pappa.

I et innlegg hun delte sammen med videoen fra det siste TV-intervjuet med faren, forteller hun åpenhjertig at hun nå er klar for å vie sitt liv til det arbeidet faren startet.

Saken fortsetter nedenfor.

«Første gangen jeg så intervjuet var kun for noen dager siden, og jeg tror jeg aldri vil kunne klare å beskrive de følelsene som strømmet gjennom kroppen min da videoen var ferdig.»

«Min pappa. Min superhelt. Jeg lover å gjøre mitt beste for å gjøre deg stolt og forsikre deg om at arven din lever for alltid. Et nytt kapittel i livet har begynt når vi nå skal fortsette reisen sammen med Animal Planet. Det er så mye som venter oss, og vi gleder oss til å dele historien som en familie», skriver Bindi i innlegget.

- Går i pappas fotspor

Det er ikke bare datteren som ønsker å følge i den engasjerte farens fotspor. Også sønnen Robert har arvet engasjementet for dyrelivet.

I fjor gjestet han takshowverten Jimmy Fallons «The Tonight Show». 14-åringens opptreden i programmet minnet tv-seerne og fansen om hans berømte pappa.

Sønnen hadde på seg nøyaktig samme type klær som faren, og snakket entusiastisk om dyreliv. Etter tv-opptredenen ble han rost for å fremstå som en tro - om enn litt mindre - kopi av sitt opphav:

GJESTET SAMME SHOW: Steve Irwin gjestet selv «The Tonight Show» i 2003. Den gang var Jay Leno programleder. Foto: NTB Scanpix
GJESTET SAMME SHOW: Steve Irwin gjestet selv «The Tonight Show» i 2003. Den gang var Jay Leno programleder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Pappa var faktisk på «The Tonight Show» for ganske lenge siden. Det er stas at jeg kan fortsette i samme fotspor som ham, fortalte han til Jimmy, ifølge The Telegraph.

Det lå nok omtrent i kortene at sønnen til den energiske tv-stjernen skulle bli over gjennomsnittet interessert i dyreliv. I tillegg til å ha to naturvitere som foreldre, tilbragte Robert nær sagt hele barndommen i familien Irwins egen dyrepark.

- Det ligger naturlig i blodet mitt. Jeg vokste opp i Australia Zoo, og jeg føler meg som verdens heldigste gutt, fortalte Robert.

​LES OGSÅ: Krokodillejegerens datter henges ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer