Jessie J:

Kom med privat avsløring foran publikum og kjæresten

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati.

- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uken å fortelle fansen - og Channing Tatum - at hun ikke kan få barn. Foto: NTB scanpix
- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uken å fortelle fansen - og Channing Tatum - at hun ikke kan få barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken opptrådte sangstjernen Jessie J (30) i Royal Albert Hall i London. Det skulle vise seg å bli en konsert litt utenom det vanlige.

Ifølge en rekke medier, deriblant E! Online, kom 30-åringen med en svært personlig og hjerteskjærende kunngjøring fra scenen.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo».

- Preget av smerte og sorg

Jessie J kom med utleveringen i forkant av at hun opptrådte med låten «Four Letter Word».

Artisten forklarte at sangen ble til som et direkte resultat av den tunge beskjeden fra legen.

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati. Jeg er en av millioner av kvinner, og menn, som har gått gjennom dette og som kommer til å gå gjennom dette. Jeg ville skrive denne sangen for meg selv i en tid preget av smerte og sorg. Men også for å gi meg selv og andre glede i form av at de kan lytte til denne i tøffe tider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer