<strong>- KAN IKKE FÅ BARN:</strong> Artist Jessie J valgte denne uken å fortelle fansen - og Channing Tatum - at hun ikke kan få barn. Foto: NTB scanpix
- KAN IKKE FÅ BARN: Artist Jessie J valgte denne uken å fortelle fansen - og Channing Tatum - at hun ikke kan få barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jessie J:

Kom med privat avsløring foran publikum og kjæresten

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken opptrådte sangstjernen Jessie J (30) i Royal Albert Hall i London. Det skulle vise seg å bli en konsert litt utenom det vanlige.

Ifølge en rekke medier, deriblant E! Online, kom 30-åringen med en svært personlig og hjerteskjærende kunngjøring fra scenen.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo».

- Preget av smerte og sorg

Jessie J kom med utleveringen i forkant av at hun opptrådte med låten «Four Letter Word».

Artisten forklarte at sangen ble til som et direkte resultat av den tunge beskjeden fra legen.

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati. Jeg er en av millioner av kvinner, og menn, som har gått gjennom dette og som kommer til å gå gjennom dette. Jeg ville skrive denne sangen for meg selv i en tid preget av smerte og sorg. Men også for å gi meg selv og andre glede i form av at de kan lytte til denne i tøffe tider.

Se dette innlegget på Instagram

Personal #motherhood

Et innlegg delt av Luke (@luk3ja)

- Så hvis du noen gang har opplevd noe lignende, eller kjenner noen andre som går gjennom dette, eller som har mistet et barn, vær så snill å vite at dere ikke er alene med smerten, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

Hyllet av Channing

En bruker på Instagram har lastet opp en video av det emosjonelle og brutalt ærlige øyeblikket.

Fansen hyllet Jessie J i form av applaus, og til stede i salen var også hennes angivelige nye kjæreste, skuespiller Channing Tatum (38).

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrev han på Instagram.

Observert sammen

Det var i oktober det ble kjent at Channing hadde funnet lykken igjen et halvt år etter bruddet fra Jenna Dewan (37) - som han også har datteren Everly (5) med.

Da bekreftet nemlig en kilde til People at «Magic Mike»-stjernen hadde begynte å date sanger og låtskriver Jessie J, eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

Tirsdagens konsert er ikke den første av 30-åringens show som Hollywood-stjernen er observert på. Sist måned skal han ifølge People ha deltatt på flere av konsertene hennes.

- Han smilte stort hele kvelden, og virket å være i strålende form, fortalte et øyevitne da artisten underholdt i Houston i 28. oktober.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>PÅ KONSERT:</strong> Channing Tatum tok med datteren Everly på Jessie J-konsert i Los Angeles i starten av november. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ KONSERT: Channing Tatum tok med datteren Everly på Jessie J-konsert i Los Angeles i starten av november. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Channing var backstage mens hun stod på scenen. Han hadde et eget rom, men var også ute og så på henne. Channing var veldig hyggelig med alle backstage, fortsatte kilden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I helgen støttet også «Bang Bang»-sangeren sin nye flamme i England.

- Åpningskveld av Magic Mike i London. Gratulerer @channingtatum. For et show... Mine damer og herrer, dette vil dere ikke gå glipp av, skrev hun på sin Instagram-story, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Holder tett for ektemannens skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer