Kom med parykk på motefest

Jessie J skjulte sin korte frisyre under lange mørke lokker.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jessica Ellen Cornish (25), bedre kjent som den britiske artisten og låtskriveren Jessie J, strålte tirsdag på den røde løperen under Elle Style Awards.

Den flotte sangeren var iført en oppsiktsvekkende lakserosa minikjole og lårhøye snøre-støvletter og det lange mørke håret lå elegant over skuldrene hennes.

Men to dager tidligere viste sangeren en annen side av seg selv under en BAFTA-fest i Englands hovedstad. Da var 25-åringens frisyre helt kortklipt og med mindre håret hennes vokser i rekordfart var det en parykk hun benyttet på Elle-festen.

TIRSDAG: Den frekke Tom Ford-kjolen vekket oppsikt da Jessie J ankom Elle Style Awards tirsdag kveld. Artisten valgte en lang sort parykk til det dristige antrekket.  Foto: Stella Pictures
TIRSDAG: Den frekke Tom Ford-kjolen vekket oppsikt da Jessie J ankom Elle Style Awards tirsdag kveld. Artisten valgte en lang sort parykk til det dristige antrekket. Foto: Stella Pictures Vis mer

 

Tidligere var popstjernens varemerke den svarte bob-frisyren, men da veldedighetsorganisasjonen Comic Relief utfordret henne, klippet hun håret for en god sak. Nå ser det ut til at hun igjen vokser ut lokkene, men klarte ikke helt å vente og jukset seg til drømmefrisyren på motefesten.

SØNDAG: Under en BAFTA-fest søndag kveld var Jessies hår langt kortere.  Foto: REX/Richard Young/All Over Press
SØNDAG: Under en BAFTA-fest søndag kveld var Jessies hår langt kortere. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Har du fått flere sextilbud etter at du klippet deg?

[views:embed:node_embed:block:69416]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer