Kom med nesering på kjendisfest

Jessica Biel har både ring på fingeren - og i nesa!

Se stjernene på Met-gallaen i videoen over!

SEOGHØR.NO: Mandag kveld samlet kjendisene seg i New York da den årlige MET Gallaen ble arrangert, i anledning Metropolitan Museum of Arts vårutstilling «PUNK: Chaos to Couture» ble erklært for åpnet.

Og det var nok etter inspirasjon av vårens tema at skuespiller Jessica Biel (31) dukket opp med ring i nesa!

Biel, som giftet seg med Justin Timberlake (32) i oktober i fjor, stilte i et vampete helsort antrekk fra den italienske couture-designeren Giambattista Valli og bar smykker fra den amerikanske smykkedesigneren Fred Leighton.

Giambattista Valli sto forøvrig for den babyrosa og hvite brudekjolen Biel hadde på seg da hun sa «ja» til kjæresten gjennom fem år - i bryllupet som kostet svimlende 39 millioner kroner - og Mette-Marit (39) sin kjole som hun hadde på seg under kroningen i Nederland i forrige uke.

Justin Timberlake er i disse dager i full gang med å spille inn album nummer to av suksesskiva «The 20/20 Experience». Om dette er grunnen til at musikkgeniet ikke sto ved sin kones side under MET gallaen denne uken vites ikke.

Hun kom arm i arm med Giambattista Valli, og lovpriste daten sin via sosiale medier:

«Jeg er henrykt og beæret over å være daten din i kveld!», tvitret Jessica.

Under fjorårets Met Gala viste Herr og Fru Timberlake seg sammen for første gang på rød løper etter at de to hadde forlovet seg på det luksuriøse ski-resortet Amangani i Wyoming i USA ved juletider samme år.

Da stilte hun i et kremhvitt antrekk som befinner seg på andre siden av moteskalaen med tanke på det edgy antrekket hun hadde på seg under årets MET Gala.

LES OGSÅ: Prins Albert og Charlene snakker ut om babyplaner