Kom med mystisk mann

Den nysingle stjernen ankom den røde løperen arm i arm med ukjent kjekkas.

PÅ DEN RØDE LØPEREN: «Iron man 2»-skuespillerinnen kom i en bærfarget kjole fra Dolce & Gabbana under filmfesten. Foto: All Over Press
PÅ DEN RØDE LØPEREN: «Iron man 2»-skuespillerinnen kom i en bærfarget kjole fra Dolce & Gabbana under filmfesten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: For litt over en måned siden kom sjokkbeskjeden om at filmstjernene Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) skal skilles etter to års ekteskap.

Og under nattens Oscar-utdeling i Hollywood overrasket Johansson fansen da det tilsynelatende så ut til at hun kom med en ny flamme.

Da den nysingle stjernen ankom den røde løperen, kom hun nemlig arm i arm med en ukjent kjekkas.


Nå avslører imidlertid Us Magazine at den dresskledde mannen bare var skuespillerinnens agent, Joe Machota.

Selv om lite tyder på at paret har mer enn et profesjonelt forhold, har det flere ganger tidligere skjedd at Hollywoodstjerner har falt for agentene sine. Reese Witherspoon er i dag forlovet med agenten Jim Toth, mens Hilary Swank dater agenten sin, John Campisi. Popstjernen Britney Spears har datet agenten sin, Jason Trawick, siden 2009.
 
Johansson og Reynolds begynte å date i 2007, og giftet seg i september året etter. De bekreftet at lykken hadde tatt slutt den 14. desember med en pressemelding.

- Etter lang og nøye vurdering, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet. Forholdet vårt begynte med kjærlighet og avsluttes med kjærlighet. Vi forventer ikke at dette blir holdt privat, men hadde satt pris på det, uttalte de den gang via sine talsmenn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, hun dater ikke den 24 år eldre stjernen