Kom med mamma på Emmy-fest

Stjernene droppet mannfolka under utdelingen...

MOR OG DATTER: Kathy Griffin kom med mamma Maggie, Kim Kardashian med sin mor Kris og Susan Sarandon hadde med seg datteren Eva Amurri under søndagens Emmy-utdeling.
MOR OG DATTER: Kathy Griffin kom med mamma Maggie, Kim Kardashian med sin mor Kris og Susan Sarandon hadde med seg datteren Eva Amurri under søndagens Emmy-utdeling. Vis mer
SEHER.NO: Emmy-utdelingen er kjent som en av Hollywoods mest glamorøse arrangementer, og da showet gikk av stabelen i LA søndag kveld, var alt som kunne krype og gå av tv- og filmelite selvsagt tilstede.

Anna Paquin og Stephen Moyer, Eva Longoria Parker og Tony Parker, samt Tom Hanks og kona Rita, var blant stjerneparene som vekket oppmerksomhet på den røde løperen, og kjendisene hadde lite imot å vise sin forelskelse og lykke for omverdenen.

Se flere bilder fra Emmy-showet her!

Det var imidlertid ikke alle som hadde med seg «en bedre halvdel» på utdelingen søndag kveld.

Filmstjernen Susan Sarandon (63) kunne i vinter bekrefte at det 23 år lange forholdet til skuespillerkollega Tim Robbins hadde tatt slutt. Og selv om Oscar-vinneren har blitt koblet til en rekke menn siden bruddet, valgte hun skuespillerdatteren Eva Amurri (25) som følge på Emmy-festen, skriver The Huffington Post. 

Også realitystjernen Kim Kardashian (29) kom sammen med sin mor, Kris Jenner, søndag kveld.

29-åringen, som har blitt avbildet med NFL-stjernen Miles Austin ved flere anledninger, kunne imidlertid avsløre at hun faktisk har begynt å date, men ville ikke si noe om hvem den utvalgte er.

Ifølge realitystjernen har hun fått mye hjelp av sin mor når det gjelder sjekking og menn.
 
- Jeg liker ikke blind dates. Hun forsøker hele tiden å komme opp med disse navnene i Hollywood, og jeg tenker bare «hjelp, få meg ut herfra. Jeg vil bare ha en normal, armensk gutt». Men mamma og Bruce Jenner møttes på blind date, og de har vært gift i 20 år nå. Det er nok veldig sjeldent at slikt skjer, sa Kim til People på den røde løperen.

Også filmstjernen Glenn Close (63) hadde følge av sin datter, Annie Starke, under utdelingen , mens tv-rebellen Kathy Griffin (49), som vekket oppmerksomhet da hun ankom Teen Choice Awards i fjor med Levi Johnson, kom arm i arm med mamma Maggie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sexy og slankere enn noensinne