Alex Rodriguez:

Kom med kryptisk utsagn

Nysingle Alex Rodriguez kommenterte eksens potensielle flørt på en noe kryptisk måte.

FÅ ORD: Alex Rodriguez har ikke mye å si om Jennifer Lopez og Ben Afflecks sammenkomster. Han holder likevel ikke helt munn. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB
FÅ ORD: Alex Rodriguez har ikke mye å si om Jennifer Lopez og Ben Afflecks sammenkomster. Han holder likevel ikke helt munn. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Støvet begynner å legge seg etter at Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) i april bekreftet at de har brutt forlovelsen. Bekreftelsen kom en drøy måned etter at paret gikk ut og avkreftet brudd - etter at pressen hevdet at paret hadde gått hver til sitt.

I etterkant har paret tilsynelatende levd separate liv, og J-Lo ser ut til å ha funnet tilbake til en gammel flamme. I hvert fall vennskapelig.

Ved utgangen av april ble artisten og skuespilleren nemlig observert med ingen ringere enn Ben Affleck (48). Stjernene datet fra 2002 til 2004, og har dermed en lang historie. Nå som begge er relativt nysingle, fikk deres lille sammenkomst fansen til å tro på en gjenforening.

Men hva sier Alex Rodriguez når eksforloveden allerede er tilbake i eksens armer? Det var det flere paparazzier som også lurte på.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Kryptisk svar

Da Rodriguez tidligere denne uken skulle forlate en restaurant i Miami, ble han omringet av flere paparazzifotografer, ifølge E! News.

Naturligvis var det bruddet med Lopez de ønsket en kommentar til - men de var også nysgjerrig på hans mening rundt eksforlovedens omgang med ekskjæresten Ben Affleck.

Til det svarte baseballstjernen kort: «Ha en fin dag!», ifølge nettstedet.

De som var til stede ga seg imidlertid ikke så lett. En fotograf fulgte raskt opp med å spørre om Rodriguez var klar over at J-Lo og Affleck hadde tilbrakt tid sammen i Montana.

«Heia Yankees», var svaret som da kom ut av stjernens munn.

For de aller fleste vil dette se ut som et unnvikende svar, uten mål og mening. Det skal imidlertid ikke være hele sannheten. E! News har nemlig koblet uttalelsen opp mot Afflecks favorittlag Boston Red Sox - som «tilfeldigvis» er rivalene til Yankees.

Det kan altså virke som at den tidligere Yankees-spilleren slang et aldri så lite stikk i Afflecks retning - riktignok på kryptisk vis.

Dro på helgetur

Som nevnt var det i april Jennifer Lopez og Alex Rodriquez kunngjorde at de hadde brutt forlovelsen og gjort det slutt etter fire år som par.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», fortalte duoen da i en pressemelding, ifølge People.

Det gikk imidlertid ikke lange tiden før fansen begynte å spekulere på om Lopez har gått videre. Etter å ha blitt observert med ekskjæresten Ben Affleck, begynte ryktene naturligvis å spre seg.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

TMZ har tidligere hevdet at det bare skal dreie seg om et vennskap, men spekulasjonene ble ikke noe mindre da det nylig ble kjent at det tidligere paret skal ha feriert sammen.

Mandag denne uken meldte nemlig flere utenlandske medier at det muligens kan være snakk om en flørt likevel.

«17 år etter bruddet ble Ben Affleck og Jennifer Lopez sett på en romantisk helgetur til en luksusresort i Montana», skrev Daily Mail, som også delte bilder av duoen kjørende i bil.

E! News hevdet det var eksklusive Yellowstone Club de bodde på, da de var der i nærmere én uke. Verken Lopez eller Affleck har kommentert romanseryktene.

LES OGSÅ: - Det høres forferdelig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer