Kom med kjærestens navn på plakat

Janne Formoe måtte nøye seg med å ha med Jan Fredrik Karlsens navn på et skilt under Petter Stordalens 16. mai-fest. Se video!

I KLARTEKST: Janne Formoe ankom 16. mai-festen med en «Mr. Karlsen»-plakat - et sikkert tegn på at hun og Jan Fredrik Karlsen er sammen igjen.  Foto: Stella Pictures
I KLARTEKST: Janne Formoe ankom 16. mai-festen med en «Mr. Karlsen»-plakat - et sikkert tegn på at hun og Jan Fredrik Karlsen er sammen igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For en måned siden meldte Se og Hør at det profilerte paret Janne Formoe (37) og Jan Fredrik Karlsen (39) hadde blitt sammen igjen for fjerde gang.    De har tidligere ikke ønsket å bekrefte gjenforeningen, men da Formoe ankom 16. mai-festen til Petter (50) og Gunhild Stordalen (34) torsdag kveld, var det ikke tvil om at de to nå er et par. Skuespilleren, som var kledd som en svensk flyvertinne i blått og gult, bar nemlig på et sånt navneskilt som det er vanlig å se i ankomsthallen på flyplasser. Og navnet på skiltet? «Mr. Karlsen» - altså etternavnet til Formoes manager-kjæreste. «Mr. Karlsen» selv var derimot ikke å se da «Hotell Cæsar»-stjernen gjorde sin entré, sammen med blant andre modell Isabel Ødegård.Manageren var nemlig i Bergen, for å feire artisten Kurt Nilsens jubileumskonsert.Nilsen - som i år var «Idol»-dommer - markerte ifølge VG at det var ti år siden han vant konkurransen, med en konsert foran 7000 fans på Bergenhus festning.- En helt naturlig prioritering. Jeg har hatt mye med festen til Petter å gjøre de siste dagene, men akkurat i dag føles det rett å være i Bergen, sier Karlsen til avisen. Jan Fredrik Karlsen og hans selskap Playroom har nemlig vært med å arrangere Stordalens 16. mai-fest i flere år. Også årets «svenskeparty» skal han ha vært med på å få av stabelen. Se video med Janne Formoes «kjærlighetserklæring» i videovinduet øverst i saken! LES OGSÅ: Se alle antrekkene fra Stordalen-festen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.