<strong>KOM MED KJÆRESTEN:</strong> Artist Alan Walker kom med sin finske kjæreste Viivi lørdag kveld. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
KOM MED KJÆRESTEN: Artist Alan Walker kom med sin finske kjæreste Viivi lørdag kveld. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer

Alan Walker:

Kom med kjæresten på Spellemannprisen

- Hun har vært en viktig støttespiller for meg midt oppi all galskapen

Publisert

Lørdag kveld er det duket for den årlige «Spellemannprisen» på NRK, der den norske musikkbransjen skal hylles. I år arrangeres prisutdelingen på Chateau Neuf i Oslo, og en rekke kjente fjes har tatt turen for å feire musikkåret 2018.

Blant disse er den suksessrike artisten Alan Walker, som hadde tatt med seg kjæresten for anledningen.

Da pressen forsøkte å snakke med artisten om hans utkårede, ble han sendt videre. VG rakk imidlertid å få inn noen kommentarer fra artisten om hans utkårede før den tid.

- Viktig støttespiller

Artistens utkårede er fra den finske hovedstaden Helsinki, hvor hun fortsatt bor og jobber, kunne Walker fortelle til avisa.

- Vi møttes for tre-fire år siden i Finland, og har hatt jevn kontakt siden. Vi bestemte oss for å ta det et skritt videre for noen måneder tilbake, og vi trives veldig godt med hverandre.

På spørsmål om hva som er det beste med kjæresten, Viivi, er Walker ikke tilbakeholden med lovordene:

- Alt! Hun har vært en viktig støttespiller for meg midt oppi all galskapen, og den reisen jeg er på.

<strong>NYE BEKJENTSKAPER:</strong> Her hilser artist og tidligere Idol-dommer Ina Wroldsen på Alan Walkers kjæreste, Viivi. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
NYE BEKJENTSKAPER: Her hilser artist og tidligere Idol-dommer Ina Wroldsen på Alan Walkers kjæreste, Viivi. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer

I og med at paret bor i ulike land, er de vant til avstandsforhold.

Artisten forteller at det er jevnlige reiser mellom Bergen og Helsinki, og at han også prøver å inkludere kjæresten på noen av reisene han legger ut på som artist. Likevel la han ikke skjul på at han synes det var stas å ha med kjæresten på den store festaftenen som finner sted i Oslo i kveld.

LES OGSÅ: Ingen har gitt mer til Barnekreft­foreningens Facebook-utfordring enn Alan Walker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer