Gunhild og Petter Stordalen:

Kom med humoristisk stikk

Deler nytt hyggelig bilde sammen på Instagram.

GODE VENNER: Selv om Petter og Gunhild Stordalen har flyttet fra hverandre har de beholdt det gode vennskapet. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Selv om Petter og Gunhild Stordalen har flyttet fra hverandre har de beholdt det gode vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått fire måneder siden sjokknyheten om at Gunhild (41) og Petter Stordalen (57) hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre kom. Duoen la dermed bak seg ni år som ektepar og 14 år som kjærester. Selv om de besluttet å gå hver til sitt, virker det ikke som at det er noe dårlig stemning mellom dem.

I midten av desember var Gunhild blant annet gjest i en episode av Stordalens «Petter tar praten», og der gikk eksparet nærmere inn på samarbeidet seg imellom.

- Det få vet, det er at da vi hadde vår siste samtale, så var det en ting vi var enige om. Det er at jeg fortsatt skal få lov til å være rådgiveren din, businesspartneren din og en meget stolt sponsor, sa Petter, og la til at det eneste som endres er at han ikke lenger kommer til å bære veska til Gunhild.

EAT-gründeren benyttet anledningen til å fortelle eksmannen at de 14 årene de har tilbrakt sammen har vært de beste, og at de begge vet at de neste ti årene også kommer til å bli de beste.

- Bestevenn

Søndag beviser Gunhild og Petter nok en gang at de fortsatt har et godt forhold til hverandre, til tross for at de ikke lenger er et par.På førstnevntes Instagram-profil er det nemlig delt et bilde av de to sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer