Gunhild og Petter Stordalen:

Kom med humoristisk stikk

Deler nytt hyggelig bilde sammen på Instagram.

GODE VENNER: Selv om Petter og Gunhild Stordalen har flyttet fra hverandre har de beholdt det gode vennskapet. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Selv om Petter og Gunhild Stordalen har flyttet fra hverandre har de beholdt det gode vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått fire måneder siden sjokknyheten om at Gunhild (41) og Petter Stordalen (57) hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre kom. Duoen la dermed bak seg ni år som ektepar og 14 år som kjærester. Selv om de besluttet å gå hver til sitt, virker det ikke som at det er noe dårlig stemning mellom dem.

I midten av desember var Gunhild blant annet gjest i en episode av Stordalens «Petter tar praten», og der gikk eksparet nærmere inn på samarbeidet seg imellom.

- Det få vet, det er at da vi hadde vår siste samtale, så var det en ting vi var enige om. Det er at jeg fortsatt skal få lov til å være rådgiveren din, businesspartneren din og en meget stolt sponsor, sa Petter, og la til at det eneste som endres er at han ikke lenger kommer til å bære veska til Gunhild.

EAT-gründeren benyttet anledningen til å fortelle eksmannen at de 14 årene de har tilbrakt sammen har vært de beste, og at de begge vet at de neste ti årene også kommer til å bli de beste.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

- Bestevenn

Søndag beviser Gunhild og Petter nok en gang at de fortsatt har et godt forhold til hverandre, til tross for at de ikke lenger er et par.På førstnevntes Instagram-profil er det nemlig delt et bilde av de to sammen.

På bildet holder Petter godt rundt Gunhild mens de smiler til kameraet.

«Noen ting endrer seg aldri, (bortsett fra eksen)», skriver Gunhild under bildet, og legger til at det er tatt i dag under en workshop med EAT.

I innlegget beskriver Gunhild Petter som både hennes «bestevenn» og «business partner». I kommentarfeltet strømmer det inn med kommentarer i form av blant annet hjerter og lykkeønskninger. Flere har også lurt på hva Stordalen egentlig mener. I en kommentar, der noen spør om de er et par igjen, svarer hun følgende:

«Hehe, nei, prøvde å skrive at noe endres aldri (bortsett fra at vi har blitt ekser)», skriver hun. I en annen kommentar skriver hun også:

«Noen ganger er man enda bedre som venner».

Gunhilds Instagram-innlegg kommer bare en måned etter at hun beskrev 2019 som «sitt verste år». I et intervju med Tidsskrift for Den norske legeforening fortalte 40-åringen om det tøffe året som hadde gått.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen melder at de flytter fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

Tøft år

- Dette året har vært det verste i mitt 40-årige liv. Jeg fikk en infeksjon i fjor sommer som ingen fant ut av, og var innlagt frem og tilbake gjennom våren. Ingenting hjalp. Jeg måtte bare delegere alt arbeidet til det fantastiske teamet mitt, fortalte Gunhild.

I dag er hun infeksjonsfri, og meddelte at hun ser lyst på fremtiden.

41-åringen la likevel ikke skjul på at når hun ser seg tilbake - så ser hun at hun har presset seg selv for hardt.

- Jeg har jo vært slem med meg selv. Jeg har presset meg over grensen. Jeg tenkte at søvn bare var tull. Ligge på ryggen i åtte timer når jeg kunne jobbe: hvorfor skulle jeg det? Jeg har vært stolt av at jeg bare sov fem timer i døgnet. Men så møtte jeg meg selv i døren i fjor vår og kjente at jeg ikke lenger husket hva hvilepuls var, fortsatte hun

PRESSET SEG FOR HARDT: Gunhild Stordalen innrømmet at hun tidligere var slem mot seg selv og presset seg selv over grensen. Foto: NTB Scanpix
PRESSET SEG FOR HARDT: Gunhild Stordalen innrømmet at hun tidligere var slem mot seg selv og presset seg selv over grensen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet nevnte hun også eksmannen, og fortalte at hun har mye å takke ham for, og at de to alltid vil ha et helt unikt forhold.

Det er ingen hemmelighet at Gunhild har vært syk i flere år, og hun har hatt en rekke opp- og nedturer på grunn av den svært sjeldne bindevevssykdommen, systemisk sklerose.

Kuttet ut medisiner

En måned etter bruddet med Petter delte imidlertid 41-åringen en gladnyhet på sin egen Instagram-profil. Der skrev hun at hun har kuttet ut medisiner som hun se siste årene har vært avhengig av.

- Et lite mirakel! I løpet av bare fem år har en dødelig diagnose blitt helbredelig. Takket være medisinsk innovasjon, kombinert med sunt plantebasert kost, søvn og meditasjon, er jeg endelig i stand til å kutte ut de ekle transplantasjonsmedisinene, skrev Stordalen i innlegget.

På bildet sto 41-åringen på et apotek, og hadde hendene fulle av esker med tabletter som hun nå altså ikke lenger trenger å bruke - og som hun angivelig derfor returnerte til apoteket. I innlegget omtalte hun nyheten som den beste julegaven hun kunne fått.

- Det gir nytt håp til pasienter rundt om i verden som har systemisk sklerose og andre autoimmune sykdommer. Farmasøyten er også glad, ettersom ubrukte medisiner forurenser miljøet og til slutt havner i maten vår (noe som er grunnen til at det alltid er viktig å levere tilbake ubrukte medisiner for forsvarlig håndtering, skrev Stordalen videre.

LES OGSÅ: Derfor overførte han formuen til barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer