Kom med gladmelding til Harry Potter-fansen

Skuespiller Daniel Radcliffe kan tenke seg et comeback som den berømte trollmannen.

POPULÆR STJERNE: Skuespiller Daniel Radcliffe avslører at han ikke utelukker et comeback som Harry Potter i fremtiden.  Foto: Afp
POPULÆR STJERNE: Skuespiller Daniel Radcliffe avslører at han ikke utelukker et comeback som Harry Potter i fremtiden. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Daniel Radcliffe (26) ble en verdenskjent stjerne da han var kun 11 år gammel, da han spilte hovedrollen i de populære «Harry Potter»-filmene.

Etter at den siste av de åtte filmene ble utgitt i 2011, har 26-åringen gjort stor suksess i andre roller, og er for øvrig kinoaktuell i filmen «Now You See Me 2».

Det er nok imidlertid mange trofaste fans som savner å se stjernen som Harry Potter, og i et nytt intervju med bladet Britain's Radio Times forteller Radcliffe at han ikke har fraskrevet seg ideen om et eventuelt comeback. 

- Det spørs på manuset, og omstendighetene måtte ha vært ganske spesielle. Men jeg regner med at Harrison Ford sa det samme om sin rolle som Han Solo i «Star Wars», og se hvor bra det gikk, sier han, ifølge Contactmusic.com og fortsetter:

- Så jeg sier nei for nå, men utelukker det ikke i fremtiden, sier han. 

Saken fortsetter under bildet.

ENORM SUKSESS: Daniel Radcliffe hadde sitt gjennombrudd som Harry Potter som 11-åring. Her med motspillerne Emma Watson (Hermine) og Rupert Grint (Ronny).  Foto: Mary Evans Picture
ENORM SUKSESS: Daniel Radcliffe hadde sitt gjennombrudd som Harry Potter som 11-åring. Her med motspillerne Emma Watson (Hermine) og Rupert Grint (Ronny). Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Slet med alkoholproblemer

Etter suksessen som Harry Potter i filmene med samme navn, har skuespilleren spilt i blant annet skrekkdramaet «The Woman In Black» og den romantiske komedien «What If».

De siste årene har imidlertid ikke bare vært rosenrøde for 26-åringen. I 2011 avslørte Radcliffe at han i en lang periode slet med alkoholproblemer.

- Jeg var avhengig av alkohol for å kunne ha det gøy. Det var en tid da jeg ønsket å leve et jetset-liv, som slett ikke passet meg. Jeg var heldig og slapp unna med det, det var mange tilfeller hvor paparazzi-fotografene kunne ha tatt uheldige bilder av meg, sa han den gang, ifølge Daily Mail.

MØTTES PÅ JOBB: Daniel Radcliffe og skuespiller Erin Darke ble et par i 2012, men først to år etter viste duoen seg offentlig sammen.  Foto: Ap
MØTTES PÅ JOBB: Daniel Radcliffe og skuespiller Erin Darke ble et par i 2012, men først to år etter viste duoen seg offentlig sammen. Foto: Ap Vis mer

Også like før jul i fjor, åpnet 26-åringen seg om hvor ille problemene var på et tidspunkt. 

– Jeg drakk mye. Jeg var så synlig i offentligheten, og en indre kamp i meg sa at jeg selvsagt kunne ha et normalt liv. De fleste menneskene kan trolig ha det, men jeg kan definitivt ikke det, sa han ifølge Mirror.

- Jeg visste at jeg var i trøbbel

Radcliffe har vært sammen med skuespiller Erin Darke de siste årene, som han møtte under innspillingen av filmen «Kill Your Darlings» i 2012.

Paret viste seg sammen for første gang under Tony Awards i New York i juni 2014, men skal da allerede ha vært hemmelige kjærester i nesten to år. 

- Det er et fantastisk filmklipp av Erin og meg fra filminnspillingen i 2012, da vi flørtet for første gang. Det var ikke skuespill - i hvert fall ikke fra min side. Det er et øyeblikk der hun får meg til å se, og det er jeg som ler og ikke karakteren. Hun var fantastisk morsom og smart. Jeg visste at jeg var i trøbbel, sa skuespilleren om Erin i fjor under et intervju med Playboy, ifølge Daily Mail. 

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg til å stå og synge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer