Kanye West:

Kom med falsk dødsbudskap

Kanye West gjorde nok en gang narr av Pete Davidson.

BITTER: Det er ingen hemmelighet at Kanye West har vært bitter på Kim Kardashian etter at ekteskapet gikk i vasken. Foto: RICHARD BUXO /SPLASH NEWS/NTB.
BITTER: Det er ingen hemmelighet at Kanye West har vært bitter på Kim Kardashian etter at ekteskapet gikk i vasken. Foto: RICHARD BUXO /SPLASH NEWS/NTB. Vis mer
Publisert

I helgen meldte flere amerikanske medier om at forholdet mellom Kim Kardashian (41) og Pete Davidson (28) hadde tatt slutt etter ni måneder.

Etter at romanseryktene begynte å sverme rundt det tidligere paret i fjor, tok det ikke lang tid før Kardashians eksmann Kanye West (45) uttrykte sin forakt for Davidson.

Nå har West erklært Davidson «død», skriver blant andre Rolling Stones.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Det var i et innlegg på sin egen Instagram-profil rapperen kom med det falske dødsbudskapet. Der delte han et bilde av en forfalsket New York Times-forside, hvor det sto følgende:

«Skete Davidson død, 28 år gammel».

Innlegget har i etterkant blitt slettet.

Fans av Yeezy-designeren vil nok ta «Skete Davidson» referansen. West kalte Davidson nemlig «Skete» gjennom hele sin veldig offentlige enveis-krangel med komikeren.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Ifølge Urban Dictionary har «Skete» flere betydninger - ingen av de spesielt pene. Blant annet følgende:

«En bleik, tynn hvit fyr som ligger med eksen din»,

og

«En hore uten bekymring for moral, som ligger rundt med hvem som helst, og som ikke bryr seg om de er i et forhold».

Det er en kjent sak at Kardashian ikke er fornøyd med oppførselen til eksmannen. Hun har tidligere beklaget offentlig til familien for hvordan han behandlet dem under det sju år lange ekteskapet.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Jeg beskyttet oppførselen hans lenge, men jeg vil aldri la det skje med dere, og meg, igjen, uttalte hun den gangen.

Kardashian og Davidson, som kanskje er best kjent fra «Saturday Night Live», besluttet at de bare vil være venner, skrev E! News.

Nettstedet skrev at det skal være den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, samt krevende timeplaner, som gjorde forholdet vanskelig.

LES OGSÅ: Svarer etter bråket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer