MED EKSEN: Valens ekskjæreste, Benedicte Niami Andersen, var på plass på premierefesten. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
MED EKSEN: Valens ekskjæreste, Benedicte Niami Andersen, var på plass på premierefesten. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Kom med ekskjæresten på premiere

...men Kristian Valen ville ikke svare på om han har ny kjæreste.

SEHER.NO: Mandag var det klart for premiere på Kristian Valens (34) nye serie "Valens Frokost-TV" på TVNorge, og i den anledning var det duket for premierefest på utestedet Z Clubs i Oslo.
Selv hadde den populære komikeren valgt å ta med seg eks-kjæresten, Benedicte Niami Andersen på festen.

Paret gjorde det slutt tidligere i vinter, men nå ser de ut til å være gode venner.

Det har i det siste versert rykter om at Valen skal ha blitt sammen med den brasilianske modellen Odara Byron, men komikeren ville ikke bekrefte til Seher.no at han nå har kjæreste.

- Vi får se, uttalte han.

Valens nye humorserie er frokost-TV for B-mennesker, hvor komikeren parodierer kjente fjes og får også besøk av gjester i studio.

Selv innrømmet hovedpersonen at han er spent på mottakelsen fra publikum.

- Jeg har åndet og levd for dette i over ett år, så jeg må bare stole på magefølelsen min. Jeg har tidligere opplevd å bli slaktet av pressen, for så å oppleve suksess over all forventning, fortalte han til Seher.no.

I showet parodierer moromannen kjendiser som blant annet "Norwegian"-sjef Bjørn Kjos, Anniken Huitfeldt, Petter Northug og Dagfinn Lyngbø, men frykter ikke at noen skal reagere negativt på parodiene.

- Det må de tåle. Jeg parodierer bare folk jeg liker. Jeg ville aldri parodiert Hitler, for eksempel, for han har jeg ikke så mye til overs for.

I løpet av høsten kommer blant annet Dan Børge Akerø, pornoskuespiller Caroline Andersen, Unni Wilhelmsen, Erik & Kriss og Eyvind Hellstrøm innom for å besøke humorshowet.

Caroline Andersen var blant gjestene under premierefesten mandag, og hun hadde kun godord å si om Valen.

- Kristian Valen er utrolig morsom. Jeg var sammen med Dan Børge Akerø selv gjest i en episode av programmet, og det var kjempemorsomt. Jeg måtte svare på noen spørsmål hvor det ble en del grove svar, og Dan Børge lo jo så han ble rød i ansiktet under hele programmet, avslørte hun til Seher.no.

Dette er Kristian Valens tredje komiserie på norsk TV, etter suksessen "Valen TV" fra 2003, og oppfølgeren "Valen og de", som kom tre år etter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg ble så rasende