Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Kom med baby­avsløring på direkten

Ba om navneforslag i samme slengen.

RØPET BABYENS KJØNN: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt første barn, og avslørte på onsdag kjønnet på den lille. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØPET BABYENS KJØNN: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt første barn, og avslørte på onsdag kjønnet på den lille. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske kjendisparet bestående av Emil Hegle Svendsen (33) og Samantha Skogrand (29) blir foreldre for første gang i vinter.

Det bekreftet den tidligere skiskytteren selv på Instagram i starten av august.

«En fantastisk sommer er over, men jeg og Samantha Skogrand gleder oss nok enda mer til vinteren … Da blir vi foreldre for første gang», skrev han, etterfulgt av et hjerte.

Avslørte kjønnet

Nå, drøye 20 dager etter at paret kom med den lykkelige kunngjøringen, avslører Skogrand kjønnet på deres første baby. Det gjorde hun under en direktesending på Radio 1, der den tidligere TV 2-profilen nå arbeider som programleder.

- Jeg venter en gutt, sprudlet hun på radioen.

Kollegene Siri Kristiansen og Ken Wasenius-Nilsen kom så med sine gratulasjoner til den vordende moren, som også brukte anledningen til å spørre rundt etter fine guttenavn.

Saken fortsetter nedenfor.

👶🏼🦓

Et innlegg delt av Samantha (@samantha_skogrand)

Nylig delte for øvrig Skogrand et bilde av den voksende babymagen, og det er ingen tvil om at hun nå venter barn. I en stripete kjole kom den voksende magen tydelig frem, og i kommentarfeltet var det flere som kom med gratulasjoner.

💛💛💛 #jaminaxstian

Et innlegg delt av Samantha (@samantha_skogrand)

Forlovelse og utsatt bryllup

Paret skulle egentlig gifte seg senere i sommer, men har utsatt bryllupet til 2019. Det er likevel ingen tvil om at kjærligheten blomstrer for tiden.

Paret bekreftet først romansen sin i januar 2014, etter å ha holdt en lav profil rundt romantikken en stund. Skogrand jobbet den gang som sportsanker i TV 2, men det var ikke på jobb de to skulle møte hverandre for første gang.

I fjor sommer avslørte Samantha at de to møttes på nett, via sosiale medier. Det skal ha vært Hegle Svendsen som først tok kontakt - og siden den gang har de vært et av landets mest omtalte par.

Det var to dager før julaften i 2016 at paret tok forholdet sitt videre til det neste nivået. Hegle Svendsen gikk ned på kne, og fikk et ja av sin utkårede.

Siden den gang er det kommende bryllupet blitt diskutert flere ganger, men paret har altså bestemt seg for å utsette vielsen.

- Vi hadde satt en dato til sommeren, men vi har nå valgt å utsette det for at jeg skulle få ro til å forberede meg fram mot OL og fokusere 100 prosent på nettopp dét. Nå er det utsatt til 2019, sa han til VG i november.

Klipp fra TVNorge-programmet "4 stjerners middag": Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer

La opp proffkarrieren

Hegle Svendsen startet sin kometkarriere på starten av 2000-tallet, og har siden den gang briljert innenfor både skiskyting og langrenn. I vår sjokkerte han derimot mange da han valgte å legge opp som skiskytter.

Det var en gråtkvalt Emil som fortalte om avgjørelsen sin, men da han i april gjestet «Senkveld» på TV 2 sammen med forloveden, innrømmet skiskytteren at han hadde sett for seg at han skulle klare å holde seg fattet foran pressen.

På spørsmål fra Harald Rønneberg om hva Skogrand har betydd de siste årene, måtte Hegle Svendsen konsentrere seg for å holde følelsene tilbake.

- Nå må jeg passe meg så jeg ikke begynner igjen med sippinga, men nei, hun har betydd veldig mye, sa han og fortsatte:

- Samantha kom inn i livet mitt da det egentlig begynte å butte litt, og da var det veldig tungt. Samantha har hjulpet meg veldig mye, fortalte han.

Tok medalje

I februar kunne de to slippe jubelen løs sammen med resten av det norske folk, da førstnevnte skøyt seg inn til en bronsemedalje under OL i Pyeongchang.

Skogrand har tidligere innrømmet at hun trolig var mer nervøs enn skiskytteren selv i forbindelse mesterskapet, men det var en svært stolt Samantha som hyllet kjærestens innsats etter medaljen.

- 18. februar. Så inderlig fortjent etter motgang og tvil. Sterk, ydmyk og tvers igjennom god. Gratulerer med din sjette OL-medalje! Hilsen stolt og snørrete kjæreste, skrev hun under et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram.

Overfor «Senkveld»-gutta kunne hun fortelle at hun innførte flere regler før OL, nettopp for at forloveden skulle kunne gi sitt beste.

Blant annet brukte hun hansker hjemme, flyttet ut fra bad og soverom og innførte kysseforbud.

LES OGSÅ: «Paradise»-Soph har fått hemmelig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer