Nicola Peltz og Brooklyn Beckham:

Kom ikke overens

Røper detaljer fra bryllupet og første møte.

EKTEPAR: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz giftet seg i et storslått bryllup denne våren. Her fra årets Met-galla. Foto: Doug Peters/PA Photos/NTB
EKTEPAR: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz giftet seg i et storslått bryllup denne våren. Her fra årets Met-galla. Foto: Doug Peters/PA Photos/NTB Vis mer
Publisert

I april ble kjendissønn David Beckham (23) og milliardærdatter Nicola Peltz (27) smidd i hymens lenker og erklært rette ektefolk.

I forkant av bryllupet ble det kjent at turtelduene ikke skulle spare på en krone i anledning den store dagen. Nettstedet News skrev i forkant av bryllupet at paret skulle gi hverandre sitt «ja» i Palm Beach, Florida, hvor Peltz' familie har en eiendom ved stranden verdt svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norsk kroner.

I etterkant av bryllupet har både Beckham og Peltz holdt kortene tett til brystet hva gjelder å røpe detaljer om den store dagen.

Nå letter imidlertid Peltz på sløret i et ferskt intervju med magasinet Tatler.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Begge hadde kjæreste

Magasinet skriver at 27-åringen fortsatt befinner seg i bryllupsreise-modus.

- Jeg hadde den beste dagen. Jeg tenkte hele tiden «jeg gifter meg med min beste venn». Og det er alt som betyr noe, sier Peltz i intervjuet.

Peltz forteller videre at hun og Beckham møttes gjennom en av brødrene hennes for rundt fem år siden. Til å begynne med kom de ikke overens i det hele tatt, og begge hadde kjæreste. Likevel holdt de kontakten litt løst.

- Vi møttes faktisk en gang og dro på middag, og han var en venn, men ikke en nær venn. Så møtte vi hverandre på en Halloween-fest for to og et halvt år siden, og jeg kan ikke fortelle deg hva som skjedde, men fra da av var vi uatskillelige, røper milliardærdatteren.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

De som følger det ferske ekteparet på Instagram har trolig fått med seg at duoen er glad i å både ta og dele bilder av hverandre.

- Som Brooklyn elsker jeg å ta bilder. Vi har et filmkamera og et lite Sony digitalkamera. Og jeg vil alltid nyte hvert øyeblikk ved å ta bilder eller videoer, slik at vi har alle disse minnene. Så vi deler dem på en måte.

Fikk overraskende reaksjon

Beckham-sønnen har tidligere lettet på sløret om da han fridde til sin nåværende kone. Det gjorde han i en video på talkshowet «The Late Late Show with James Corden».

- Jeg begynte med å fortelle henne hvor mye jeg elsker henne. Det varte i rundt fem minutter. Så strekker jeg med bakover, tok tak i forlovelsesringen og spurte: «Vil du gifte deg med meg? Fordi jeg vil være med deg for resten av mitt liv. Du er min bestevenn», fortalte han.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter, Harper, viste frem sine ferdigheter i en Instagram-video. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Ifølge Beckham skal ikke Peltz hatt noen anelse om frieri-planene, noe som medførte en overraskende reaksjon.

- Og hun begynte å gråte, og jeg tenkte: «Ånei!». Så svarte hun meg ikke de neste fem minuttene og bare fortsatte å gråte. Da spurte jeg henne: «Er det et ja? Er det et nei?». Det hele var litt nervepirrende.

LES OGSÅ: Deler private bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer