<strong>KJÆRESTER:</strong> Kristen Stewart og Robert Pattinson spiller Bella og Edward i «The Twilight Saga».  Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Kristen Stewart og Robert Pattinson spiller Bella og Edward i «The Twilight Saga». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Kom igjen folkens, det er jo så tydelig!

Endelig bekreftet Kristen Stewart forholdet med «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om «Twilight-paret Kristen Stewart (21) og Robert Pattinson (25) lenge har gått for å være et par er det først nå at det blir bekreftet av dem selv og ikke av andre

Da Kristen ble intervjuet i forbindelse med novemberutgaven av damebladet GQ klarte hun nemlig å røpe, noe ufrivillig, at hun er sammen med kollegaen.

- Jeg håper at jeg får sett mer av England fordi at kjæresten min er engelsk, avslørte hun.

Kristen er for tiden nettopp i England på filminnspilling av filmen «Snow White and The Huntsman» som har premiere til neste år. Selv om paret flere ganger har blitt fotografert sammen, har ingen av dem kommentert noe - før nå.

- Så mye av livet mitt er så lett å bare «google». Jeg mener, det er liksom, «kom igjen folkens, det er jo så tydelig»!, sier hun bekreftende i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tigers elskerinne giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer