Kom i kveldens mest vågale splitt på slottet

Mens Mette-Marit gikk for en enkel og tekkelig stil, var det en annen som tok den helt ut…

VAKTE EKSTASE: Ingrid Lorentzen ankom det kongelige selskap i en sort lang kjole, med en splitt langt opp på låret. Et vågalt, men svært heldig valg for skjønnheten. Kronprinsesse Mette-Marit gikk for en mer enkel stil. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
VAKTE EKSTASE: Ingrid Lorentzen ankom det kongelige selskap i en sort lang kjole, med en splitt langt opp på låret. Et vågalt, men svært heldig valg for skjønnheten. Kronprinsesse Mette-Marit gikk for en mer enkel stil. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: Tirsdag var det duket for offisiell middag på Slottet til ære for prins Charles (63) og hertuginne Camilla (64), som er på Norgesbesøk. Det var et knippe utvalgte gjester som fikk gjeste kongens bord, deriblant Otto Jespersens kone Ingrid Lorentzen (40) som er ballettsjef ved Den Norske Opera.

Lorentzen ankom det kongelige selskap i en sort lang kjole, med en splitt langt opp på låret. Et vågalt, men svært heldig valg for skjønnheten.
 
Ingen fikk mer oppmerksomhet blant pressen enn nettopp henne, og det var slett ikke bare på grunn av splitten. Hun formelig strålte i sitt sorte antrekk med gulldetaljer.

En annen som strålte denne kvelden, var kronprinsesse Mette-Marit (38). Hun gikk i motsetning til Lorentzen for en sober og tekkelig stil.

Den lysblå kjolen, som var ny for anledningen, hadde høyt liv og bare ermer. Den enkle, men nydelig kreasjonen matchet hun med enkle øredobber i diamanter og perler og en glitrende clutch.

Hedersgjestene Camilla og Charles så ut til å kose seg stort i sitt norske selskap. Hele dagen igjennom var tonen god mellom det engelske prinseparet og deres norske slektninger. Prins Charles er kronprins Haakons (38) og prinsesse Märtha Louises firemenning, og vennskapsbåndene skal også være nære mellom de to kongehusene.

Den hyggelige tonen fortsetter onsdag, men da i Bergen hvor kongeparet og gjestene har fullt program utover dagen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Madeleine hang backstage og shottet