KORT OG GODT: Kate Moss vekket oppsikt da hun ankom i et nærmest usynlig antrekk til en fest i Paris tirsdag kveld. Til stede var også ektemannen Jamie Hince.  Foto: All Over Press
KORT OG GODT: Kate Moss vekket oppsikt da hun ankom i et nærmest usynlig antrekk til en fest i Paris tirsdag kveld. Til stede var også ektemannen Jamie Hince. Foto: All Over PressVis mer

Kom i kveldens korteste antrekk

Mens mange av gjestene kom i flotte galakjoler, stilte Kate Moss i festens frekkeste antrekk.

SEOGHØR.NO: Kate Moss fyller 40 neste år, men beviste tirsdag kveld at hun fortsatt kan være festens midtpunkt. Modellen er i Paris der hun jobber under den årlige moteuken, og fikk også tid til å hygge seg på en fest sammen med ektemannen Jamie Hince (44). 

Det var Moss' uvanlige antrekk som vekket mest oppmerksomhet. Ettbarnsmoren ankom festen i gjennomsiktig heldekkende drakt med diamantapplikasjoner.
 
En liten sort dressjakke var alt som skilte Moss fra en ny nakenskandale. Kates flotte ben og nedre del av rumpa var på utstilling mens modellen spankulerte rundt i lokalet.

Kates sorte jakke matchet ektemannens dress, men i motsetning til sin kone valgte The Kills-gitaristen et mer heldekkende antrekk. Moss kombinerte antrekket med skyhøye hæler og naturlig sminke.

Også dagen etter viste Moss fram kroppen, i det hun forlot hotellet sammen med ektemannen og datteren Lila Grace (10). Ikledd en gjennomsiktig topp viste modellen fram BH-en hun hadde på seg, til fotografenes store fornøyelse.

Å vise hud er intet problem for Kate. Hun har flere ganger blottet brystene på catwalken og i privatlivet. Men hun har ikke alltid vært like komfortabel med å eksponere seg. I et intervju med Vanity Fair fortalte hun at hun som 17-åring fikk et angstanfall under en lettkledd-fotoshoot. LES OGSÅ: La ut toppløsbilde på Twitter