Kom i korsett på rød løper

Tilskuerene fikk hakeslepp da de så hva den britiske modellen hadde på seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den britiske modellen og  såpestjernen Helen Flanagan (22) sjokkerte fotografene da hun torsdag frontet den nye kampanjen til dyrerettighetsorganisasjonen PETA.

Flanagan, som i år ble kåret til Storbritannias mest sexy kvinne av herrebladet FHM, troppet opp på arragementet i bare undertøyet.

Den barmfagre 22-åringen hadde ifølge Daily Mail på seg et stramt blomstrete korsett fra merket Agent Provocateur, smale jeans og lyse pumps der hun poserte ved siden av sin egen plakat i London sentrum.

- Hvor er resten av antrekket?, skriver avisen i en kommentar.

Såpestjernen - som er best kjent fra TV-serien «Coronation Street» -  hadde på forhånd blitt fotografert av PETA kun iført kroppsmaling. Malingen var utformet som et slangeskinn. Målet med kampanjen er å få folk til å stoppe bruken av klær laget av dyr.

- Våren er den perfekte tiden for å fjerne det slemme fra garderoben vår. Jeg vet at hvis folk hadde fått se hva som skjer med dyrene som blir drept for klærne deres, så ville de ikke lenger ha noe som helst med den industrien å gjøre, sier Flanagan ifølge The Sun.

Flanagan er ikke den første superstjernen som har kastet klærne for PETA. Supermodellen Bar Rafaeli, Pamela Anderson, Vida Guerra og Brooke Hogan har alle gjort sitt for å rette fokus på dyrerettigheter.

PETA har nylig sluppet en ny dokumentar som tar for seg og belyser alle de negative sidene med skinn- og pelsindustrien. Filmstjernen Joaquin Phoenix har fortellerstemmen.

LES OGSÅ:  Beklager anoreksi-bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer