Kom i kjole til 200 kroner

- Den er faktisk veldig behagelig å ha på, sier Pia Haraldsen.

SEOGHØR.NO: Kjendiskvinnene hadde mandag staset seg opp før Se og Hørs kjendisgalla på Chat Noir i Oslo.

BILLIGKJOLE: Pia Haraldsens gallaantrekk kostet kun 200 kroner. Det er ikke første gang hun bruker kjolen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BILLIGKJOLE: Pia Haraldsens gallaantrekk kostet kun 200 kroner. Det er ikke første gang hun bruker kjolen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Men ikke alle hadde brukt store summer på kveldens antrekk. Pia Haraldsen (33) var eksempelet på at det fint kan fungere med en kjole som ikke koster så mye.

- Dette er gjenbruk, jeg har hatt denne kjolen i noen år. Jeg kjøpte den på Selfridges i London, og den kostet bare 200 kroner. Tidligere har jeg brukt den både på rød løper og privat, sa hun til Seoghør.no.

Moteekspert Jan Thomas skrøt av Haraldsens antrekk. Og Pia selv var strålende fornøyd med valget. Kjolen var nemlig også komfortabel å ha på.


- Den er faktisk veldig behagelig å ha på, selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Det er stretch. Den er bra å danse i og bra og spise i.

Haraldsen kom sammen med moren, Jasmin. Og til Jan Thomas lovte Haraldsen at hun skulle svinge seg på dansegulvet utover kvelden.

- Jeg har faktisk planer om å ta meg en fest i dag, så det blir litt dans.

Se video fra den røde løperen på Kjendisgallaen her:LES OGSÅ: - Jeg har jobba hardt for dette det siste året