KOM I KJOLE TIL 150 KRONER: Drew Barrymore. Foto: Stella Pictures
KOM I KJOLE TIL 150 KRONER: Drew Barrymore. Foto: Stella PicturesVis mer

Kom i kjole til 150 kroner!

Men «Going the Distance»-stjernen så like flott ut som om hun skulle brukt Valentino.

SEHER.NO:  «Going the Distance»-stjernen Drew Barrymore (35) er en veteran å regne på den røde løperen - hun har vært i rampelyset siden hun slo igjennom med filmen «E.T.» som seksåring.

35-åringen er så faktisk så dreven på den røde løperen, at hun kan komme i en kjole til 150 kroner, og se like flott ut. Kjolen er kjøpt i en vintage butikk. Flott for deg at du ikke bruker en kjole til samme verdi som en liten bil - som for eksempel Angelina Jolie gjorde på «Salt» premieren, skriver Heat.

En som var svært fornøyd med Barrymores klesvalg var realitystjernen og rockedatteren Kelly Osbourne (25), som også var til stede på lanseringsfesten for Nylon Magazine - som Drew var vertinne for.

- Drew var vertinne den kvelden. Jeg har kjent henne siden jeg var rundt 16 år, hun er så hyggelig. Det er noe oppriktig ved henne, hun er fantastisk, og hun så fantastisk ut, sier Kelly til ContactMusic.

Osbourne hadde heller ikke staset seg opp i en kjole av det dyreste designerslaget, og nøyet seg med en kjole fra H&M.

- Vi hadde visst begge gjort røverkjøp, sier hun.

Det kan se ut til at billige kjoler har blitt en aldri så liten trend i blant Hollywoods kjendiskvinner. «Twilight»-stjernen Ashley Greene (23) avslørte nylig at hun gjerne handler premierekjoler på Asos, som er en billigkjede på linje med H&M.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er som en 13 år gammel gutt