Kom i hjemmesydde klær på premiere

- Mamma sydde den på 70-tallet.

HJEMMESYDD: Kjolen til Marian Aas Hansen ble sydd av hennes egen mor på 1970-tallet. Foto: Thomas Horni / Seher.no
HJEMMESYDD: Kjolen til Marian Aas Hansen ble sydd av hennes egen mor på 1970-tallet. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Stor bildespesial av alle gjestene nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld var det premiere på Inger Lise Rypdals nye show, «Inger Lise Elsker 70-tallet». Og i den anledning hadde stjernene samlet seg på Edderkoppen Teater i Oslo.

Blant gjestene var plateaktuelle Marian Aas Hansen, som ankom tidsriktig kledd i en buksedress som moren hennes hadde sydd på 1970-tallet.

- Ja, det er mamma som har sydd denne på 70-tallet. Og skoene har jeg arvet av svigermor, så de er vel kanskje enda eldre, sier Aas Hansen til Seher.no.

Sangstjernen gledet seg veldig til Rypdals show.

- Inger Lise Rypdal har «vært der» i hele mitt liv. I tillegg har vi tidligere sunget sammen. Hun er utrolig søt og hyggelig. Jeg synes hun er en flott person, og «still going strong». Hun har mange bra sanger.

Flere av gjestene hadde kledd seg i 70-tallsinspirerte klær, blant annet Jan Eggum og Kaia Huuse, Guri Schanke og The Great Garlic Girls. I tillegg var kjendiser som Tor Milde, Henriette Steenstrup, Siri Nilsen, Elisabeth Andreasson, Sturla Berg Johansen og Per Sundnes tilstede.

Det var også Ingrid Bjørnov og Benedicte Adrian, som tilfeldigvis møtte hverandre igjen utenfor Edderkoppen. De tidligere Dolly De Luxe-jentene omfavnet hverandre og var i strålende humør.

- Vi hadde ikke avtalt å møtes her. Men nå skal vi synge, vi kan alle sangene til Inger Lise Rypdal, forklarte radarparet.

- Jeg har et veldig godt forhold til Inger Lise. Vi jobbet sammen for noen år siden i en sommerforestilling, og i tillegg er jeg oppvokst med låtene hennes. Det er sangen «Mississippi» som er favoritten, den gjorde veldig inntrykk, forteller Bjarte Hjelmeland til Seher.no.

Saken oppdateres med stor bildespesial!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Synes ikke mamma er for streng

STOR GJENSYNSGLEDE: Ingrid Bjørnov og Benedicte Adrian hadde ikke avtalt å treffe hverandre, og gjensynsgleden var stor. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I FORM: Elisabeth Andreasson med datteren Nora, og Henriette Steenstrup. Foto: Thomas Horni / Seher.no
HJEMMESYDD: Kjolen til Marian Aas Hansen ble sydd av hennes egen mor på 1970-tallet. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I LIMOUSIN: Great Garlic Girls ankom premieren i limousin. Foto: Thomas Horni / Seher.no
SMILTE: Men Sturla Berg Johansen ønsket ikke å snakke med pressen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I KJOLE: Karita Bekkemellem. Foto: Thomas Horni / Seher.no
GODT FORHOLD: Bjarte Hjelmeland er samboer med showets produsent, og fortalte at han har et svært godt forhold til Inger Lise Rypdal. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I FESTFORM: Guri Schanke og kjæresten Dag Hvaring. Foto: Thomas Horni / Seher.no
PÅ PLASS: Per Sundnes. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Linda Johansen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Marianne Westby. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Foto: Thomas Horni / Seher.no
Tor Milde og kjæresten Irja Anthi. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Radio-personlighet Kari Slaatsveen, komiker Trond Hanssen og Ingrid Bjørnov. Foto: Thomas Horni / Seher.no