GJENNOMSIKTIG: Lindsays kjole overlot ikke mye til fantasien, da hun ankom restauranten Mr. Chow i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press
GJENNOMSIKTIG: Lindsays kjole overlot ikke mye til fantasien, da hun ankom restauranten Mr. Chow i Los Angeles onsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Kom i gjennomsiktig kjole

Fotografene trodde ikke sine egne øyne da de så hva filmstjernen hadde på seg...

Publisert
SEHER.NO: Den skandaleombruste filmstjernen Lindsay Lohan slutter aldri å sjokkere. Da «Mean Girls»-stjernen onsdag ankom restauranten Mr. Chow i Los Angeles, fikk fotografene hakeslepp.

I blitzregnet ble nemlig Lindsays topp gjennomsiktig, og avslørte at 25-åringen ikke hadde tatt seg bryet med å ta på en BH...

Nettsiden Radaronline.com mener imidlertid jenta, som allerede i 2006 ufrivillig blottet underlivet foran fotografene, burde vite bedre.

- Var det en uskyldig klestabbe, eller viser hun frem kroppen sin bevisst? En ting er sikkert: Når det gjelder å få oppmerksomhet, er Lindsay et geni, skriver nettstedet i en kommentar.

Lindsay Lohan kan imidlertid trøste seg med at hun ikke er alene om frivillig eller ufrivillig ha dukket opp i gjennomsiktige antrekk.

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson, popstjernen Katy Perry, og hennes artist-kollega Rihanna, er bare noen av de kvinnelige kjendisene, som har vist seg frem i dristige antrekk...

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay dater modellkjekkas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer