Kom i en kjole som overlot svært lite til fantasien

Den britiske TV-personligheten Lauren Pope ville gjøre ekskjæresten sjalu...

PREMIERE: Denne uken var det London-premiere på filmen «Breaking Dawn» i Twilight-sagaen. Her er skuespillerne Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner samlet. Foto: Stella Pictures
PREMIERE: Denne uken var det London-premiere på filmen «Breaking Dawn» i Twilight-sagaen. Her er skuespillerne Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner samlet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se de sexy bildene av Lauren nederst i saken!

SEHER.NO: Reality-kjendis og DJ Lauren Pope (28) ble nylig singel etter bruddet med nattklubbpromotør og såpeoperaskuespiller Kirk Norcross (23), og som hevn hadde hun bestemt seg for å ikle seg den mest utfordrende kjolen hun hadde i klesskapet.

Vi kan si at oppdraget var vellykket. For på den britiske premieren til Twilight-filmen «Breaking Dawn» denne uken, hvor Kristen Stewart kom iført joggesko, kom 28-åringen i en kjole som overlot svært lite til fantasien.

Den røde silkekreasjonen, designet av Louis Heal, hadde en bred splitt i begge sidene, og var festet sammen med et belte med diamanter i sidene, og det var ikke vanskelig å se at den blonde damen hadde latt undertøyet være igjen hjemme.

Selv tvitret hun at hun hadde brukt lang tid i forveien til å få kjolen til å holde seg på plass: «På vei til «Twilight»-premieren med Lauren Goodger. Håper ikke vi er for sene! Jeg har brukt en hel rull med «puppe-tape» på kjolen, så «please» sitt på plass! Haha»

Om tapen imidlertid holdt seg på plass hele kvelden igjennom vites ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å være sexsymbol Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer