SKYHØYE: Alexandra Joner fortalte at de eksklusive skoene faktisk ikke er så vonde å gå med, til tross for 16 cm lang hæl. Foto: Geir Egil Skog
SKYHØYE: Alexandra Joner fortalte at de eksklusive skoene faktisk ikke er så vonde å gå med, til tross for 16 cm lang hæl. Foto: Geir Egil SkogVis mer

Kom i 16 cm høye Louboutins på radiofest

- De er ikke så vonde å gå på som de ser ut som, fortalte Alexandra Joner til Seoghør.no under Prix Radio.

ULLEVÅL (SEOGHØR.NO): Fredag kveld samlet Radio-Norge seg på Ullevål i Oslo for å feire seg selv under den årlige prisutdelingen Prix Radio.

Tradisjon tro har Seoghør.no stått for kategorien «Årets Radionavn», hvor folket stemmer på sine favoritter.

Blant de nominerte var radiomakkerne Petter Pilgaard og Alexandra Joner, som jobber side om side med Stian Røste og Anders Opsahl på Morgenshowet på NRJ.

Før prisutdelingen startet hadde juryen invitert til eksklusivt vors for de nominerte, og Alexandra Joner ankom festlighetene med sine tre radiokolleger - og ikledd skyhøye Daffodile Louboutins.

- De er ikke så vonde å gå på som de ser ut som, altså! Og så hjelper det mye å vite at jeg skal sitte ned en god del, fortalte den blide 23-åringen til Seoghør.no om de 16 cm høye skoene, som har en prislapp på i underkant av 7000 kr ifølge det luksuriøse merkets nettsider.

Joner, som også er popsanger, fortalte videre at kjolen hadde hun fått tak i på billigsalg:

- Den har jeg kjøpt på salg på en blogg, og kostet 100 kroner!

- Hvordan skal dere feire om dere blir «Årets Radionavn» i kveld?

- Da blir det fest, og da skal jeg personlig kjøpe den største champagneflasken de har og sprute ned alle kollegene mine, fortalte en smørblid Petter Pilgaard til Seoghør.no.

I kategorien «Årets Radionavn» var også Radioresepsjonen-gutta Bjarte Tjøstheim, Tore Sagen og Steinar Sagen nominert, side om side med Øivind Loven, Henriette Lien og Geir Schau fra Radio Norge-programmet «Morgenklubben med Loven & co», «Lønsj» med Rune Nilson i NRK P1 og P4s «Radiofrokost» med Bjørn Faarlund, Victoria Bryde og Daniel Høglund.

LES OGSÅ: Falt for kjole til 18 000 kroner