Kom i 16 cm høye Louboutins på radiofest

- De er ikke så vonde å gå på som de ser ut som, fortalte Alexandra Joner til Seoghør.no under Prix Radio.

SKYHØYE: Alexandra Joner fortalte at de eksklusive skoene faktisk ikke er så vonde å gå med, til tross for 16 cm lang hæl. Foto: Geir Egil Skog
SKYHØYE: Alexandra Joner fortalte at de eksklusive skoene faktisk ikke er så vonde å gå med, til tross for 16 cm lang hæl. Foto: Geir Egil Skog Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVÅL (SEOGHØR.NO): Fredag kveld samlet Radio-Norge seg på Ullevål i Oslo for å feire seg selv under den årlige prisutdelingen Prix Radio.

Tradisjon tro har Seoghør.no stått for kategorien «Årets Radionavn», hvor folket stemmer på sine favoritter.

Blant de nominerte var radiomakkerne Petter Pilgaard og Alexandra Joner, som jobber side om side med Stian Røste og Anders Opsahl på Morgenshowet på NRJ.

Før prisutdelingen startet hadde juryen invitert til eksklusivt vors for de nominerte, og Alexandra Joner ankom festlighetene med sine tre radiokolleger - og ikledd skyhøye Daffodile Louboutins.

- De er ikke så vonde å gå på som de ser ut som, altså! Og så hjelper det mye å vite at jeg skal sitte ned en god del, fortalte den blide 23-åringen til Seoghør.no om de 16 cm høye skoene, som har en prislapp på i underkant av 7000 kr ifølge det luksuriøse merkets nettsider.

Joner, som også er popsanger, fortalte videre at kjolen hadde hun fått tak i på billigsalg:

- Den har jeg kjøpt på salg på en blogg, og kostet 100 kroner!

- Hvordan skal dere feire om dere blir «Årets Radionavn» i kveld?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer