PSYKISKE PROBLEMER: Flere hevder at livet i rampelyset har gått til hodet på den unge stjernen. Foto: Fame Flynet
PSYKISKE PROBLEMER: Flere hevder at livet i rampelyset har gått til hodet på den unge stjernen. Foto: Fame FlynetVis mer

- Kom hjem til oss

Familien til skandaleomsuste Amanda Bynes er bekymret for skuespillerinnen.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Amanda Bynes (26) har lenge hatt rykte på seg for å ha tatt opp kampen med Lindsay Lohan (27) i flest antall skandale-oppslag.

Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - får så å stikke fra stedet.

Det har lenge blitt spekulert i om den unge stjernen, kjent fra TV-serien «What I Like About You», sliter med psykiske problemer. Nå ønsker familien hennes at hun kommer hjem slik at hun kan få skikk på livet sitt igjen.

- Familien prøver å overbevise henne om å returnere tilbake til Los Angeles, sånn at de kan holde bedre øye med henne der. Men hun nekter, og sier at hun vil fortsette å bo i New York, forteller en kilde nær familien til E!News.

Bynes, som har gjennomgått en ekstremforvanling siden glansdagene da hun spite side om side med Jennie Garth (40) i «What I Like About You», har ifølge nettstedet proklamert at hun ønsker å ta pause fra skuespillerlivet og fokusere på en karriere innenfor motedesign.

Tidligere denne måneden sjokkerte Bynes nok en gang da hun, ifølge nettstedet RadarOnline, postet en kryptisk melding via Twitter til den kanadiske rapperen Drake (26):

«Jeg vil at Drake skal komme å drepe vaginaen min».

LES OGSÅ: Stalker må holde seg unna Rihanna