«Big Little Lies»

Kom hjem med blåmerker etter sexscene: - Ektemannen min ble knust

Nicole Kidman åpner seg om den krevende rollen som Celeste i «Big Little Lies». 

MISHANDLES: Nicole Kidman spiller rollen som Celeste, som lever et tilsynelatende perfekt familieliv sammen med mannen Perry (Alexander Skarsgård) og deres to tvillingsønner. Samtidig utsettes Celeste for fysisk og psykisk mishandling av ektemannen. VIDEO: HBO Nordic Vis mer
Publisert

I HBO-serien «Big Little Lies» spiller den oscarbelønte skuespilleren Nicole Kidman rollen som Celeste, som lever et tilsynelatende perfekt familieliv sammen med mannen Perry (Alexander Skarsgård) og deres to tvillingsønner.

De er vakre og rike, og har klart å beholde gnistene i kjærlighetslivet. Men bak lukkede dører er virkeligheten en annen. Perry utsetter Celeste for fysisk og psykisk mishandling.

I et intervju med Vogue forteller Kidman at selve innspillingen heller ikke har vært en dans på roser.

Til magasinet forteller hun hvordan hennes ektemann, Keith Urban, reagerte da hun kom hjem med blåmerker etter innspilling.

Saken fortsetter under bildet.

VOLDELIG: I «Big Little Lies» spiller Aleksander Skarsgård en voldelig ektemann. Foto: HBO Nordic
VOLDELIG: I «Big Little Lies» spiller Aleksander Skarsgård en voldelig ektemann. Foto: HBO Nordic Vis mer

Ryggen hadde massive blåmerker

- Keith sa han måtte ta et bilde av ryggen min som var dekket av massive blåmerker. Han ble knust av å se det, men sa: «Jeg har en kunstnerkone». Han vet at dette er jobben min, forteller Kidman til magasinet.

Den stjernespekkede miniserien har Reese Witherspoon og Laura Dern i sentrale roller. Dagbladets anmelder Marie L. Kleve ga serien terningkast fire. Ifølge Kleve gir Kidmans tolkning av et voldsoffer seeren frysninger.

TRAILER: HBO-serien «Big little lies» vises på HBO i 2017. Video: HBO Vis mer

Kleve mener Celestes samtaler med sin terapeut i serien viser hva som kan få noen til å bli i et destruktivt forhold også lenge etter at all sunn fornuft burde skreket «løp, for helvete!»

Måtte «bli» Celeste

Ifølge Kidman selv var rollen som Celeste også krevende.

- Den eneste måten å spille henne på, var gjennom å føle som henne og bli som henne, sier hun til Vogue.

Skuespilleren mener det er viktig å sette søkelys på at ofre for denne typen vold må komme seg ut av fornektelsen om at noe er virkelig galt.

- Det er så mye av dette i verden som ikke blir forstått og som dekkes over av skam, hemmelighold, smerte, offer og skyldfølelse. Det er dype følelser. Celeste må avsløre seg selv. For henne er det viktig å ikke få forholdet ødelagt, hun vil bare at det skal fikses. Hun vet at det som skjer er skadelig for henne, men hun vil ikke gå dypere inn i det enn at hun trenger 'bare trenger noen verktøy', sier Kidman.

LES OGSÅ: Mariann Thomassen har funnet lykken på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer