KRISE: Siri Kalvig innrømmer at hun og ektemannen Kjell-Erik Østdahl hadde en personlig krise. Foto: seher.no
KRISE: Siri Kalvig innrømmer at hun og ektemannen Kjell-Erik Østdahl hadde en personlig krise. Foto: seher.no Vis mer

- Kom helberget gjennom krisen

Siri Kalvig snakker ut om ekteskapsproblemene.

Publisert
SEHER.NO: Storm-gründer og tidligere TV 2-værmelder Siri Kalvig (40) og ektemannen Kjell-Erik Østdahl (46) hadde i fjor en pause i ekteskapet.

I mai 2010 kom nyheten om at de to hadde funnet tilbake til hverandre. Nå snakker Kalvig ut om ekteskapskrisen.


- Jeg er så takknemlig for at jeg og mannen min kom oss helberget gjennom krisen vår. Jeg tror knapt det finnes lykkelige skilsmisser når man har felles barn, sier tobarnsmoren til bladet KK.

Bladet Se og Hør skriver at 40-åringen i 1998 satset 95.000 kroner da hun startet Storm Weather Center. StormGeo er i dag verdsatt til omkring 200 millioner kroner. Kalvig reduserte nylig aksjeposten sin fra 9 til 1,7 prosent, noe som gir henne en gevinst på ca. 15 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.


- Jeg har ennå ikke tatt inn over meg at det blir så mye penger. Jeg er ikke noe luksusdyr. Jeg liker meg best i sofaen min hjemme i Stavanger, sier Siri til Se og Hør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi har funnet tilbake til hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer