LYKKEN SMILER: Ashley Greene har tidligere uttalt at hun synes det er vanskelig å få seg kjæreste i filmbyen fordi hun tiltrekker seg så mye oppmerksomhet. Nå kan det se ut som om hun likevel har klart det. Foto: All Over
LYKKEN SMILER: Ashley Greene har tidligere uttalt at hun synes det er vanskelig å få seg kjæreste i filmbyen fordi hun tiltrekker seg så mye oppmerksomhet. Nå kan det se ut som om hun likevel har klart det. Foto: All OverVis mer

Kom hånd i hånd med ny mann

«Twilight»-stjernen Ashley Greenes mystiske date er avslørt.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Ashley Greene (26) ble i helgen observert tett omslynget med en uidentifisert kjekkas etter å først ha spist lunsj sammen i Studio City i Los Angeles.

Nå avslører UsWeekly at den mystiske mannen er TV-personligheten Paul Khoury (20), fra Australia. Khoury er også bestevenn med «The Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth (23).

- De dater, men det er ikke ordentlig seriøst enda, sier en kilde til nettstedet.

Ashley, som tidligere har hatt forhold til popstjernen Joe Jonas (24) og Chace Crawford (28), innrømmet nylig at hun ikke synes det var lett å finne seg en kjæreste på grunn av yrket.

- Det er veldig vanskelig å date når man jobber som skuespiller. Noen ganger kunne jeg ønske at jeg kunne dra tilbake til Florida og bare bli sammen med min lokale kjæreste, sa hun ifølge UsWeekly.

26-åringen synes også det er slitsomt at alt hun gjør får så mye oppmerksomhet.

- Det frustrerende å vite at jeg ikke kan gjøre hva jeg vil uten at det skal havne på internett.

LES OGSÅ: - De er hodestups forelsket