Kom hånd i hånd med ny kjæreste

Kelly Osbournes flamme har like langt hår som henne selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter år med mobbing og rusmisbruk har Kelly Osbourne (27) endelig lagt den vonde tiden bak seg. Hun har gått ned i vekt, fått mer selvtillitt og har den siste tiden blitt sett sammen med flere unge menn.

Særlig kokken Matthew Mosshart har fanget Kellys oppmerksomhet. Nylig kom de hånd i hånd på en konsert i Los Angeles. 27-åringen smilte lurt til fotografene, men ville ikke kommentere det ferske forholdet.

Osbourne var i 2010 forlovet med Luke Worrall, men ble knust da han var utro med modellen Elle Schneider.

Nylig var hun sammen med fotografen Anton Lombardi, men forholdet tok slutt etter kort tid.

I april ble hun tante for første gang da broren Jack fikk datteren Pearl Clementine. Nå virker det som også Kelly ønsker å stifte familie.

- Jeg har babyer på hjernen etter at jeg så henne. Jeg ville blitt en fantastisk mor, og mamma lærte meg opp da jeg var liten, sa hun nylig til talkshowverten Anderson Cooper.

   
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk hater meg som tynn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer