George Clooney:

Kom full på jobb

- Jeg var ganske drita.

GODT GIFT: I over seks år har George Clooney vært gift med sin kjære Amal. Før han møtte henne skal han ha vært litt mer rampete. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini/File Photo/NTB
GODT GIFT: I over seks år har George Clooney vært gift med sin kjære Amal. Før han møtte henne skal han ha vært litt mer rampete. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini/File Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

George Clooney (59) er en av veteranene i Hollywood og har en fantastisk karriere både som skuespiller, produsent og regissør. Han har vunnet to Oscar-statuetter, samt en rekke andre priser for sitt talent på det store lerretet.

Men selv Clooney kan gå på en smell en gang i blant. Det avslørte han nylig til magasinet Variety.

I 1996 spilte tvillingfaren mot Michelle Pfeiffer (62) i den romantiske komedien «One Fine Day», og under en av opptaksdagene stilte han full på jobb.

SPILTE PAR: George Clooney og Michelle Pfeiffer i en scene fra «One Fine Day». Foto: Moviestore/REX/NTB
SPILTE PAR: George Clooney og Michelle Pfeiffer i en scene fra «One Fine Day». Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Luktet som et bryggeri

Ifølge filmstjernen dro han ut for å treffe sin gode venn, Rande Gerber (58), som er gift med supermodellen Cindy Crawford (54), og som han forøvrig har startet tequila-selskapet Casamigos sammen med.

- Jeg hadde en fridag fra innspillingen, så vi tok oss noen drinker, forteller Clooney til magasinet.

Kompisene ble sittende oppe å drikke vodka utover kvelden og snart hadde han glemt at han skulle på jobb neste dag.

- Jeg kom hjem klokka 01 og var ganske drita. Da jeg våknet igjen klokka 05 om morgenen, tenkte jeg med meg selv at jeg følte meg fin. Så kikket jeg meg i speilet og innså; «oj, jeg er fremdeles full», innrømmer han.

Da Clooney omsider kom seg på settet forstod Pfeiffer raskt at ting ikke var helt slik som de skulle. Og 59-åringen minnes at «Farlige forbindelser»-stjernen kikket granskende på ham før hun utbrøt:

- Du er full. Du lukter som et bryggeri.

Vis mer

Til sengs med Cindy Crawford

Høsten 2014 giftet George Clooney seg med menneskerettsadvokaten Amal Clooney (43), og sammen har de tvillingene Ella og Alexander (3).

Cindy Crawford, som altså har vært nær venn med Hollywood-stjernen i en årrekke, har tidligere røpet at Clooney var mer rampete før han traff kona.

- George oppfører seg mye mer ordentlig nå som han er gift med søte Amal Alamuddin. Men det var en tid hvor det ikke var helt sånn, fortalte Crawford i 2015, ifølge Us Weekly.

NÆRE VENNER: Her er Rande Gerber, Cindy Crawford og George Clooney avbildet sammen under lanseringen av kompisenes tequila Casamigos i London i 2015. Foto: Piers Allardyce/REX/NTB
NÆRE VENNER: Her er Rande Gerber, Cindy Crawford og George Clooney avbildet sammen under lanseringen av kompisenes tequila Casamigos i London i 2015. Foto: Piers Allardyce/REX/NTB Vis mer

Episoden hun siktet var da storsjarmøren sov over hos henne og ektemannen, og hun selv endte opp til sengs med Clooney.

- Klokken var rundt midnatt da jeg så Rande lå med ansiktet ned på gjestesengen. Jeg klatret opp i sengen hans og sa: «du må våkne, kjære». Så snudde «min kjære» seg – og det viste seg å slett ikke være Rande, men George! har hun delt med «Entertainment Tonight».

VIRKELIGHET BLE FILM: Hendelsen ble inspirasjonen til en reklamefilm der Rande finner Cindy til sengs med - nettopp - George Clooney. Foto: Screenshot fra reklamefilmen
VIRKELIGHET BLE FILM: Hendelsen ble inspirasjonen til en reklamefilm der Rande finner Cindy til sengs med - nettopp - George Clooney. Foto: Screenshot fra reklamefilmen Vis mer

Hendelsen skal ha inspirert en reklame for tequila-merket til ektemannen.

- Både jeg og George ble sjokkerte så vi gikk ned trappen og fant Rande i stuen. Jeg fortalte hva som hadde skjedd og vi holdt på le oss i hjel alle tre.

LES OGSÅ: Røper hemmelig forlovelse etter ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer