STOPPET: - Min søster var sulten, så vi stoppet på veien for å kjøpe en hamburger. Stoppet tok cirka et kvarter og da vi endelig var framme ved hospitset fikk vi beskjed om at pappa døde for 15 minutter siden, forteller Anna Westerman. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STOPPET: - Min søster var sulten, så vi stoppet på veien for å kjøpe en hamburger. Stoppet tok cirka et kvarter og da vi endelig var framme ved hospitset fikk vi beskjed om at pappa døde for 15 minutter siden, forteller Anna Westerman. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Kom et kvarter for sent til farens død

Ungkaren-Anna skulle bare stoppe for å kjøpe hamburger. Det skulle hun aldri gjort.

OSLO/SØR-AFRIKA (SEHER.NO): Anna Westerman (35) er én av kvinnene som kjemper om Jørgen Festervoll i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Den svenske jenta, som opprinnelig kommer fra Norrtälje, har bodd i Norge i ni år - og trives i sitt nye hjemland. Men for fire år siden skjedde noe som skulle vise seg å endre livet hennes totalt.

Annas pappa hadde vært syk i ti år. 65-åringen hadde hjernekreft, og én dag for fire år siden klarte han ikke lenger å kjempe mot sykdommen.

- Det er det verste jeg noensinne har opplevd, men på en måte gjorde det også livet mitt bedre. Jeg var liksom aldri helt fornøyd med ting - med sofaen, med klærne - men etter at han døde ble jeg heller glad og fornøyd med det livet jeg levde, forteller en åpenhjertig Anna Westerman til Seher.no.

Har du et tips om noen av "Ungkaren"-deltagerne? Tips oss her!

Den dagen dødsfallet var et faktum skulle "Ungkaren"-deltageren og hennes søster kjøre til sykehuset der faren lå for døden. På veien dit tok de to en avgjørelse som skulle vise seg å få triste følger.

- Min søster var sulten, så vi stoppet på veien for å kjøpe en hamburger. Stoppet tok cirka et kvarter og da vi endelig var framme ved sykehus fikk vi beskjed om at pappa døde for 15 minutter siden. Hadde vi ikke stoppet, ville vi mest sannsynlig rukket det, forteller hun.

- Hvilket forhold hadde du til din far?

- Jeg var veldig stolt av min pappa. Han hadde god humor og det var selvfølgelig utrolig trist når han døde - selv om han hadde vært syk lenge. Far gikk fra å være en vellykket buisnessmann til å ikke selv skjønne hvordan man smører en brødskive, forklarer Anna, som naturligvis var preget av farens sykdom.

- Det var ikke lett. Men jeg må si at jeg lærte meg å bli ydmyk.

Ifølge Westerman, hadde hennes far også et slott ved navn Rånäs slott.

- Så jeg har vel egentlig lov til å kalle meg en prinsesse, jeg. Det er fristende å si at jeg er av adelig opphav, men nei, det er jeg ikke, smiler Anna Westerman til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Truer deltagerne med gigantbøter