PENT PAR: ...Men Jennifer bør komme seg unna Paul før det smeller, sier en kilde. Foto: All Over Press
PENT PAR: ...Men Jennifer bør komme seg unna Paul før det smeller, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

- Kom deg unna, Jennifer!

Anistons nye utkårede er ikke helt slik vi trodde.

SEHER.NO: Skuespiller Jennifer Anistons (38) nye modellkjæreste Paul Sculfor (36) var en gang en kokainglad kar.

Skal vi tro News Of The World, hadde kjekkasen for vane å bruke 5000 kroner til dagen på stoffet!

Avisa skriver at han i 1998 sniffet sammen med supermodell Kate Moss (33) like før de møtte Nelson Mandela (88) - og at Aniston har vært helt uvitende om fortiden hans...

- Mens Mandela tok i mot inviterte gjester, stakk Kate inn på toalettet og tok kokain. Jeg husker at Paul fortalte meg "Vi er helt vrak! Kate og jeg var så høye at vi ikke husket hva vi sa til Nelson Mandela. Og vi klarte ikke å slutte å le av det!", forteller en kilde.

En venn av modellen har advart "Venner for livet"-stjernen, og fortalt at det beste hun kan gjøre er å stikke før forholdet blir vanskelig...

- Jennifer burde komme seg unna mens hun kan. Hvis han kan han oppføre seg slik, hva slags person er han da? spør en kilde seg.

Ifølge avisen forsøkte Paul ved en anledning å forføre All Saints-baben Nicole Appleton (32), men var så ruset at han endte opp med bandkollegaen hennes Shaznay Lewis (31).

Han var også hele seks måneder på rehab, kontra 28 dager som er det normale.  Han fikk daglige behandlinger i tre år etter å ha lagt fra seg vanen!

Han liker dessuten svært godt å kontrollere kvinner, og det finnes ikke tall på hvor mange av dem han har nedlagt...

- Paul elsker å være i rampelyset. Det vil være som om en drøm går i oppfyllelse, det å være sammen med Jennifer. Hun er en sexy, amerikansk kjendis som setter ham på A-lista.