FORELSKET:
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Anders Baasmo &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Christiansen og </span><span style="background-color: initial;">kjæresten Marie Blokhus
&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">kom arm i arm til &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">premieren på «Oskars &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Amerika». Foto: Tore Skaar, Se og Hør.</span>
FORELSKET:  Anders Baasmo  Christiansen og kjæresten Marie Blokhus  kom arm i arm til  premieren på «Oskars  Amerika». Foto: Tore Skaar, Se og Hør.Vis mer

Anders Baasmo Christensen og Marie Blokhus:

Kom arm i arm på filmpremiere

Kjærligheten smiler til skuespillerparet.

(Seoghør.no): I november avslørte Se og Hør at skuespillerparet Anders Baasmo Christiansen (41) og Marie Blokhus (34) har falt for hverandre.

Nylig viste de to sin lykke, da de kom sammen på premieren til filmen «Oskars Amerika» i Oslo.

I SALG NÅ: I Se og Hørs store påskenummer kan du lese mer om Anders Baasmo Christensen og Marie Blokhus. Faksimile: Se og Hør.
I SALG NÅ: I Se og Hørs store påskenummer kan du lese mer om Anders Baasmo Christensen og Marie Blokhus. Faksimile: Se og Hør. Vis mer

Marie har en av rollene i filmen, som handler om ti år gamle Oskar og hans venn Levi. Sammen legger de en plan om å reise sammen til Amerika.

Hovedrollen spilles av Odin Eikre (12).

Roser ungt talent

Anders - som har spilt sammen med kjæresten Marie i filmen «Børning 2»- er full av lovord om det unge skuespillertalentet.

– En veldig koselig og rørende film! Og jeg er imponert over Odin, som gjør en flott debut som skuespiller, sier han til Se og Hør.

Forholdet mellom Anders og Marie skal ha utviklet seg i «Børning»-kulissene, da kameraene var slått av, og de siste månedene tok vennskapet en romantisk vending.

Ønsket seg kjæreste innen samme bransje

Anders har tidligere uttalt at han gjerne kunne tenke seg en kjæreste innenfor samme bransje som han selv.

STOR DAG:
&nbsp;Marie Blokhus &nbsp;og Odin Eikre &nbsp;spiller mor og &nbsp;sønn i filmen. Foto: Tore Skaar, Se og Hør.
STOR DAG:  Marie Blokhus  og Odin Eikre  spiller mor og  sønn i filmen. Foto: Tore Skaar, Se og Hør. Vis mer

- Jeg vil jo ikke være en arbeids-junkie, men jeg kunne ikke vært sammen med en som ba meg velge mellom henne og jobben, har han tidligere fortalt til VG.

41 år gamle Baasmo Christiansen er virkelig en hardtarbeidende skuespiller. Hele høsten 2013 gikk med til jobb. Den aller tøffeste perioden hadde han i forkant av «Annie»-premieren, har han tidligere sagt til Se og Hør.

Lange dager

Det foregikk samtidig som han spilte inn «Børning» på natten. På fridagene pendlet han til Marokko, der han spilte Kong Rufus i «Kaptein Sabeltann».

- Det var en periode der jeg hadde teaterprøver fra 11 til 20, og så var det nattlige opptak på «Børning» fra klokka 21 til 06. Det ble noen uker med det kjøret, sa Anders.

- Jeg kjørte over Atlasfjellene i Marokko fire ganger på én uke. Helt sinnssykt. Det går an å jobbe sånn innimellom, men det er veldig hardt. Og det er jo ikke sunt å sove fire timer i døgnet over lang tid. Det gjorde godt å ta pause etter den høsten, uttalte stjernen.

LES OGSÅ: Falt pladask for hverandre på «Børning»-settet