Kom alene på fest

Men nysingle Johnny Depp ble venner med flere transvestitter på Elton Johns party.

SEOGHØR.NO: Elton John er kjent for å arrangere uforglemmelige fester og da kjæresten David Furnish fylte femti år, ble det ikke spart på noe. 

Parets kjendisvenner strømmet til utstedet Belasco i Los Angeles. Blant de inviterte var skuespilleren Johnny Depp, som i sommer gjorde det slutt med sin mangeårige kjæreste Vanessa Paradis. Det var knyttet store forventninger til hvem han ville komme sammen med, men Depp ankom og dro fra festen alene. 

Se Johnny Depp på Elton Johns fest etter 9:00 i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken 

I tillegg til å være en av verdens mest berømte skuespillere, er Depp også kjent som en rocker og har blant annet stått på scenen med Oasis. Men han overrasket alle på festen da han sto på scenen og danset til en sang litt utenom sitt normale reportoar. To transvestitter dro Depp opp på scenen under discolåten «Y-M-C-A». 

- DJen sendte to dragqueens for å ta med Johnny opp på scenen. Han holdt ingenting tilbake, men ivaretok sitt rockeimage ved å holde et glass whisky, fortalte en av tilskuerne til The Sun.  

De som fikk glede av den uvanlige konserten var blant annet David og Victoria Beckham, Gwen Stefani, Liz Kurley og George Michael.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt sammen etter toppløsbilder