Kom alene - men med giftering

Michael Douglas måtte gå alene på Emmy etter bruddet, men har ikke helt kvittet seg med minnene om Catherine Zeta-Jones (43).

Publisert

SEOGHØR.NO Natt til mandag, norsk tid, stod TVs største stjerner i kø for å vise seg frem på den røde løperen under den 65. utgaven av Emmy Awards.

De aller fleste kjendisene kom arm i arm med sin bedre halvdel til den gjeve prisutdelingen, men filmstjernen Michael Douglas (68) ankom utdelingen uten sin tidligere kone Catherine Zeta-Jones (43).

Men skuespilleren hadde fremdeles på seg gifteringen, til tross for at han tidligere har uttalt at de to er separert etter 13 års ekteskap.

Douglas var nominert for innsatsen i filmen «Behind the Candelabra», som handler om livet til kunstneren Liberace.

- Han var så full av liv og elsket det å leve livet. Han elsket vakre ting, han var så generøs og en fantastisk vert, har Douglas tidligere uttalt om rollen ifølge E! Online.

- Rollen rev meg løs. Jeg hadde nettopp kjempet mot kreftsykdommen og så gjorde jeg denne rollen. Den fikk meg til å føle at jeg endelig var fri, fortsetter skuespilleren.

RING PÅ FINGEREN: Michael Douglas bruker fremdeles gifteringen etter seperasjonen fra Catherine Zeta-Jones. Foto: Stella Pictures
RING PÅ FINGEREN: Michael Douglas bruker fremdeles gifteringen etter seperasjonen fra Catherine Zeta-Jones. Foto: Stella Pictures Vis mer

Michael Douglas vant prisen i kategorien «Beste hovedrolle i en film eller miniserie», og takket både medskuespiller Matt Damon og kona Catherine Zeta-Jones i takketalen.

- Vil du ha den nederste eller øverste delen av prisen? Spurte Douglas Damon fra scenen, før han så takket kona Catherine.

VANSKELIG TID: Michael Douglas og kona Catherine Zeta-Jones ble tidligere i år separert etter 13 års ekteskap. Foto: UPI
VANSKELIG TID: Michael Douglas og kona Catherine Zeta-Jones ble tidligere i år separert etter 13 års ekteskap. Foto: UPI Vis mer

Nyheten om bruddet mellom de to skuespillerene gikk raskt verden rundt, men Douglas mener det hele er blåst ut av proporsjon.  

- Min kone og jeg har det bra. Vi tar en midlertidig pause, og det gir pressen noe å skrive om, sa skuespilleren ifølge Contactmusic under filmfestivalen i Berlin.

Et tegn på at Michael ikke har gitt opp håpet, er at han fortsatt går med gifteringen på hånda.

På spørsmål om han og Catherine kan reparere ekteskapet var svaret klart;

- Selvfølgelig.

LES OGSÅ:  Her er Alec Baldwins vakre Emmy-date

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer