Kollapset under pub-besøk

Den anerkjente britiske tv-kokken Keith Floyd ligger på intensivavdeling.

SEHER.NO: Den anerkjente britiske tv-kokken Keith Floyd (64) kjemper for livet på intensivavdelingen på Hospital of North Staffordshire, skriver Daily Mail.

Den humørglade tv-kjendisen skal ha kollapset under et opphold på Chesters pub, som drives av hans gode venn Glenn Geldard.

Tv-kokken skal ha sittet og drukket et glass whisky da han plutselig falt om onsdag ettermiddag. Han skal ha blitt paralysert - helt ute av stand til å bevege seg. 

Og ifølge Geldard er han langt fra frisk.

- Han ligger på intensivavdelingen. Jeg satt ved sengen hans til 04.00 onsdag kveld. Alle bare venter på å få svar. Han så virkelig ikke bra ut i løpet av natten og skled inn og ut av bevissthet hele tiden, sier Geldard.

En talsperson fra sykehuset har sagt til britiske medier at Floyd har nektet sykehuspersonalet å uttale seg om hans sykdom.

- Hans søster og hennes ektemann er her, og det er også hans ekskone, noe som viser at alle ønsker det beste for han, sier Geldard.

64-åringen hadde tilbragt uken med å hjelpe kameraten pusse opp puben, samt drikke whisky. Dette for å trøste seg etter bruddet med sin fjerde kone, Tess (42), rett før jul.

Ifølge Geldard tok tv-kokken bruddet svært tungt.

Floyds manager, Stan Green, mener at på tross av at tv-kjendisen har slitt med ekteskapsbruddet, så var det ikke alkoholproblemer som førte til at han kollapset.

I stedet mener Green at det hele skyldes overarbeid og stress.

Floyd kom for ikke så lenge siden hjem fra et 6-ukers opphold på sin restaurant i Thailand.

- Alle vet at Keith liker å drikke. Hans favoritt er Scotch. Men det har aldri vært et problem for han, og jeg tviler sterkt på at det var det som forårsaket hans kollaps, sier Green.

Floyd skal også ha kollapset tidligere i høst, under oppholdet i Thailand. I tillegg hadde han et mindre hjerteinnfarkt i 2002.

Floyds mange tv-programmer har blant annet blitt vist på NRK.

LES OGSÅ: - Tv-kokk kastet opp