FALT SAMMEN: Mangel på væske og den stekende solen i Florida skal ha tatt knekken på Rita Ora mens hun var på jobb. Foto: FameFlynet
FALT SAMMEN: Mangel på væske og den stekende solen i Florida skal ha tatt knekken på Rita Ora mens hun var på jobb. Foto: FameFlynetVis mer

Kollapset under fotoshoot

Rita Ora ble hentet av ambulanse etter at hun besvimte på settet.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Rita Ora (22) ble mandag fraktet til sykehus etter at hun besvimte under en fotoshoot i Miami i Florida, skriver Daily Mail.

«R.I.P»-stjernen ble fraktet ut av sminketraileren sin på en båre og kjørt til akutten, ifølge øyevitner nettstedet har snakket med.

- Rita Ora ble behandlet for heteslag og dehydrering på sykehuset. Hun ble senere utskrevet og er i fin form, sier doktor David Farcy ved Mount Sinai Hospital i Miami.

Se video av hendelsen:

 

 

Sangfuglen, som siden i sommer har vært kjæreste med stjerne-DJ'en Calvin Harris (29), var i Florida for å ta bilder til den nye kampanjen av Madonnas kleslinje Material Girl.

Temperaturen denne dagen viste over 30 grader, og Ora skal tidlig ha gitt tegn på at hun begynte å føle seg uvell ved å prøve å verne seg fra solen med en caps. Kort tid etter trakk hun seg tilbake i traileren og kollapset.

Et par timer før fotograferingen begynte uttrykte 22-åringen sin glede over at hun skulle jobbe med Madonna.

- @madonna @materialgirl #materialgirlmiami. Let's have this Miami..... Let the fun begin, skrev hun på Twitter-profilen sin.

LES OGSÅ: Rita Ora slaktes for «bleiekjole»