KOLLAPSET: - Jennifer er vanligvis så rolig. Denne gangen stormet hun mot traileren sin for å samle seg, men mistet balansen og falt ned på knærne, sier en kilde. Foto: All Over Press
KOLLAPSET: - Jennifer er vanligvis så rolig. Denne gangen stormet hun mot traileren sin for å samle seg, men mistet balansen og falt ned på knærne, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Kollapset under filminnspilling

- Jennifer er opprørt over at hun er 40 år og helt alene.

SEHER.NO: Jennifer Anistons (40) hektiske program under innspillingen av hennes siste romantiske komedie, "The Baster", fikk konsekvenser for superstjernen. Nylig endte det hele med at hun kollapset, skriver Entertainmentwise.com.

Skuespillerstjernen jobbet svært lange dager på settet da hun fikk en knekk. Plutselig skrek hun ut at hun trengte en pause, og at hun følte seg ør i hodet.

- Jennifer er vanligvis så rolig. Denne gangen stormet hun mot traileren sin for å samle seg, men mistet balansen og falt ned på knærne, sier en kilde til nettstedet.

Dermed innså den tidligere "Friends"-stjernen at hun trengte en liten pause.

- Kollapsen satte virkelig en støkk i henne. Det var signalet hun trengte for å innse at hun trengte å roe seg ned.

Ifølge entertainmentwise.com sier en en venn av 40-åringen at hun ikke har det helt bra hverken fysisk eller psykisk.

- Hun er opprørt over at hun er 40 år og helt alene. Kjærlighetslivet hennes gjør henne søvnløs og stresset. Jen har klaget til venner over at det føles som at hun løper på et endeløst løpebånd, og at hun ikke har noe sosialt liv, hevder en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er dette Audrinas nye kjæreste?